Yasak Elma 93. Bölüm İzle

Yasak Elma 93. Bölüm İzle
Yasak Elma 93. Bölüm İzle; 11 Ocak 2021 Pazartesi akşamı 93. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma’nın 93. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 93. Bölüm İzle; Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay ve Melisa Doğu’nun rol aldığı Yasak Elma pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de 93. Bölümüyle ekranlara geliyor. Her ne kadar eski şaşalı günlerinden uzak olsa da yine de seyircisinin büyük bir kısmını korumayı başaran dizi her hafta ilk beş içinde yer almayı başarıyor. Değişen oyuncu kadrosu ile yayın hayatına devam eden Yasak Elma bu akşam ekrana gelecek bölümle yine entrika ve heyecanı iç içe geçirerek seyircisine sunacak. Dizide yeni bir yol çizmeye çalışan Yıldız ve Çağatay’ın karşısında yer alan Ender ve müttefiki Şahika sinsi ve hin planlarıyla Hasan Ali’ye karşı bir ortaklık kurmaya çalışıyorlar. Her hafta özellikle kadın seyirciyi ekrana bağlayan Yasak Elma bu akşam 93. Bölümle ekranlara geliyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv ekranlarında dördüncü sezonuyla ekranlara gelen ve bu akşam 93. Bölümü yayınlanacak olan Yasak Elma yine seyircisini heyecana ve gerilime doyuracak gibi görünüyor. Entrika denince akla ilk gelen dizilerden biri olan Yasak Elma’nın yayınlanan son bölümünde Yıldız ve Çağatay’ın evlenmeleri herkesi derinden etkilemiştir. Özellikle Şahika ve Ender bu evlilik karşısında adeta şok olmuşlardır. Yıldız ise yeni bir hayat düzeni kurmak için çalışmaktadır. Ancak bu evlilik herkesin öyle kolay kolay kabul edeceği bir şey olmayacaktır.

Yasak Elma 93. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv’nin pazartesi akşamlarını emanet ettiği ve yayınlandığı ilk bölümden bu akşam yayınlanacak 93. Bölüme kadar bu emanetin hakkını veren ve reytinglerde ilklerin içinde olan Yasak Elma bu akşam yine heyecanlı ve entrikalı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Kadrosunda bu sezon başında büyük değişikliğe giden ve yeni hikaye ve yeni karakterlerle yoluna devam eden Yasak elma her ne kadar eski güzel günlerinden uzak olsa da yinede hala korkulan bir yapım olarak dikkatleri çekiyor. Yayınlanacak 93. Bölümde ezeli düşman olan Ender ve Şahika’nın Hasan Ali’ye karşı birlikte hareket etme kararları karşısında Hasan Ali’nin bu birlikteliğe meydan okuması herkesi gerecektir. Ancak Ender ve Şahika intikam konusunda kararlıdırlar ve Hasan Ali’ye karşı kendilerine yardım edecek birini bulmayı başarırlar. Bu arada Çağatay’la evlenen Yıldız yeni bir hayat kurmaya çalışırken Ender ve Şahika’nın intikam hırsından nasibini alacaktır. Yüksek gerilimli ve entrikalı bir bölüm olarak dikkat çeken Yasak Elma 93. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Fox Tv’de.

11-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar