Yasak Elma 96. Bölüm İzle

Yasak Elma 96. Bölüm İzle
Yasak Elma 96. Bölüm İzle; 1 Şubat Pazartesi akşamı 96. Bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma Dizisinin 96. Yeni Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yasak Elma 98. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Şevval sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Caner Çelebi’nin rol aldığı Yasak Elma bu akşam saat 20.00’da 96. Yeni bölümüyle Fox Tv’de ekranlara geliyor. Dördüncü sezonunda olan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen beş dizisi içine girmeyi başaran Yasak Elma bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Başladığı günden itibaren iktidar ve entrika mücadelesinin eksik olmadığı dizi özellikle bu sezon yaşadığı büyük değişimin ardından yeniden toparlanmaya başladı. Kadrosunda büyük değişiklik yaşayan ve yeni oyuncuların girdiği ve tüm hikayenin baştan değiştiği dizi bu akşam yine heyecanlı bir bölümle saat 20.00’da ekranlara geliyor.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Fox Tv’nin başarılı ve uzun soluklu dizisi Yasak Elma her bölümde yeni heyecanlar ve yeni olaylarla seyircinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ender ve Şahika Hasan Ali Bey’i ortadan kaldırmak ve iktidarı ele geçirmek için ellerinden geleni yapmaktadır. Bu arada Çağatay’la evlenen Yıldız ve Çağatay arasında beklenmedik krizler çıkmaya başlamıştır. İkili birbirine uygun olmadıklarını anlarken bu evliliğin sonunun nereye gideceğini kestirememektedirler. Ender ve Şahika ise holdingi ele geçirmek için kafa kafaya vermiş türlü entrikalar peşindedirler.

Yasak Elma 96. Bölüm’de Neler Yaşanacak?

Fox Tv’nin başarılı ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan Yasak Elma’da sular bir türlü durulmuyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 96. Bölümünde seyirciyi büyük bir sürpriz beklerken Ender ve Şahika Hasan Ali’den darbe üstüne darbe yemekten bıkıp usanmışlardır. Bu konuda kalıcı bir çözüm bulmak için plan yaparlar. Hasan Ali ise holdingi ele geçirmek isteyen Ender ve Şahika ikilisine karşı her zaman teyakkuzdadır ve kolay kolay onların tuzağına düşmeyecektir. Üstelik hasan Ali kendi planlarını devreye sokarak bu tehlikeli ikiliden Şahika’ya büyük bir darbe vurur. Hasan Ali’nin kurduğu tuzağa düşen Şahika büyük bir şok yaşar. Ölümle yaşam arasındaki o ince çizgide bu sefer Şahika vardır. Öbür taraftan Yıldız ve Çağatay arasındaki gerilim had safhaya ulaşmıştır ve Çağatay bu durumu düzeltmek için adım atmaya karar verir. Yıldız ise Cansu ve Çağatay arasında yaşananlardan habersiz Cansu ile görüşmeye devam etmektedir. Bu ikili arasında da her an bir fırtına kopmak üzeredir. Yasak Elma bu akşam 96. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor.

01-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar