Yasak Elma 97. Bölüm izle

Yasak Elma 97. Bölüm izle
Yasak Elma 97. Bölüm izle; Sevilen dizi Yasak Elma 8 Şubat'ta yayınlanacak yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yıldız, Ender ve Şahika'nın entrika dolu oyunları Yasak Elma 97. bölümde!

Yasak Elma 97. Bölüm bu akşam yine bomba gibi. Fox Tv'nin pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Yasak Elma yine entrikalarla dolu sahnlerle evlerinize konuk olacak. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla adından sıkça söz ettiren Yasak Elma yeni bölüm yine çok heyecanlı. Yasak Elma'da oyunlar bitmiyor. Ekranların en entrikalı dizisi Yasak Elma 97. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Yasak Elma 97. Bölüm canlı izle

Medyapım tarafından hazırlanan ve uzun soluklu dizilerden biri olan Yasak Elma ses getirmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosunda yaşanan büyük değişiklere rağmen Yasak Elma, sezonun başarılı dizilerinden. Şevval Sam (Ender), Eda Ece (Yıldız), Nesrin Cavadzade (Şahika), Erdal Özyağcılar (Hasan Ali), Nilperi Şahinkaya (Cansu), Berk Oktay (Çağatay) gibi güçlü isimler Yasak Elma kadrosunda. Yasak Elma 97. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanmanız yeterli olacaktır. Heyecan dolu yeni bölüme ise Şahika'nın ortadan kaybolması damga vuracak. Ender'in şüpheleri ve Şahika'nın başına gelenler dikkat çeken sahnelerle evlerinize konuk olacak. Murat Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Yasak Elma dizisi pazartesi akşamlarının zirvesine oynamaya devam ediyor. Yasak Elma 97. Bölüm Full HD izle!

Yasak Elma 97. Bölüm özeti

Yasak Elma 97. Bölüm izle; Yasak Elma yeni bölümde Şahika'nın ortadan kaybolması yeni bir hikayenin başlamasına neden olacaktır. Ender Şahika'nın ortadan kaybolması karşısında endişe duymaktadır. Şahika'nın öldürüldüğünü düşünen Ender Hasan Ali Bey'i suçlar. Ender şüphesinde emindir ve bunu Hasan Ali'ye de söyler. Ender herkese bu işin Hasan Ali tarafından yapıldığını ispat etmeye çalışır. Hasan Ali ise yaptığın işin gizli kalması için tüm gücünü kullanır. Şahika'nın kolyesi neden Hasan Ali Bey'in evindeydi? Şahika neden ortadan kayboldu? Şahika öldürüldü mü? Ender'in morgda gördüğü kadın Şahika mı? Yıldız bu durumda Hasan Ali'ye nasıl davranacak? Yasak Elma bu akşam saat 20:00'da Fox Tv'de. İyi seyirler…

08-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar