Yasak Elma dizisi ne zaman final yapacak? İşte o tarih..

Yasak Elma dizisi ne zaman final yapacak? İşte o tarih..
Entrikaların art arda yaşandığı Yasak Elma dizisi ne zaman sezon finali yapacak? Yasak Elma'nın sezon finali tarihi netleşti!

Talat Bulut'un (Halit), Eda Ece (Yıldız) ve Şevval Sam (Ender) gibi bomba isimlerin bir arada bulunduğu Yasak Elma dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü ile izleyiciler şok içerisinde bıraktı. Yıldız'ın babasının Erim'i vurmasının ardından final yapan bölüm merak uyandırdı. Bu finalin ardından tüm izleyicilerin aklında 'Erim öldü mü?' sorusu canlandı. Yeni bölümde netleşecek olan sorunun cevabını henüz kimse bilmiyor. Yeni bölüm her Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Peki Yasak Elma dizisi ne zaman sezon finali yapacak? İşte netleşen Yasak Elma sezon finali tarihi..

YASAK ELMA SEZON FİNALİ YAPIYOR!

Fox TV'nin reytinglerde üst sıralara yerleşen dizisi Yasak Elma'nın gelecek sezonda devam edip etmeyeceği hakkında net bir karar verilememişti. Fakat uzun uğraş ve görüşmelerin ardından Yasak Elma'nın devam edeceği netleşti. Pazartesi akşamları kıyasıya bir mücadelenin içerisine giren Show Tv'nin rekortmen dizisi Çukur ile aynı anda final yapacak. Yasak Elma 27 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümü ile sezon finali yapacak. Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma ve Çukur'un sezon finalinin ardından izleyiciler hangi kanal yada diziye yönelecek? 

YASAK ELMA ERİM ÖLDÜ MÜ?

Yasak Elma Erim öldü mü? Diziden bir isim ayrıldı!

Fox Tv'nin en çok izlenen reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'nın son bölümünde Yıldız'ın babası dehşet saçtı. Yıldız'ın babası Mustafa, Ender'e verdiği bilgi karşısında para istedi. Ender de bunu kabul etmedi. Ender bu gerçeği gidip Zeynep'e söylemiş, Zeynep duydukları karşısında büyük bir şoka uğramıştı. Yıldız ise Ender'den öğrendiği bu haber karşısında annesinden hesap sormaya gitti. Tüm bu olayların ardından Mustafa, Halit'in peşine düştü. Halit için pusu kuran Mustafa, sabah Halit evden çıkarken silah çekti. Halit'in korumaları hemen devreye girdi ve onu kurtardılar. Fakat okula yetişmek için koşan Erim, kurşunun hedefi oldu. Halit kanlar içinde yatan oğlunu görünce sinir krizi geçirdi. Erim hemen ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Erim'in durumu ne olacak? Erim öldü mü?

Yasak Elma 42. bölümün ardından Erim'in ölüp ölmediği merak konusu olurken, diziden bir kişinin ayrıldığı açıklandı. Yeni hapisten çıkan Mustafa, başka bir olaya karıştığı için tekrardan hapise girecek. Böylelikle Mustafa karakteri dizide bir daha rol almayacak. Diziden ayrılan isim Yıldız'ın babası Mustafa oluyor. Erim'in ölüp ölmediği ise henüz açıklanmadı. İlber Kaboğlu'nun diziden ayrıldığı ile ilgili bir haber yayınlanmadı. Yeni bölüm Pazartesi akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında olacak.

24-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler