Yasak Elma dizisinde şok eden gerçek!

Yasak Elma dizisinde şok eden gerçek!
Fox TV'nin soluksuz izlenen dizisi Yasak Elma'da dün akşam neler oldu? Erim'in oğlu olduğundan şüphelenen Kaya'nın DNA testi yaptırmasıyla tüm gerçekler ortaya çıktı.İşte detaylar;

Başrollerini Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Sevda Erginci, Onur Tuna gibi isimlerin paylaştığı Med Yapım imzalı dizi Yasak Elma her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Reyting yarışında güçlü rakiplerine rağmen başarılı sonuçlar elde eden diziye son olarak Kaya rolüyle Barış Kılıç katıldı. Kaya'nın gelmesiyle Ender'in (Şevval Sam) gizlediği gerçekler gün yüzüne çıkmaya hazırlanmış her geçen gün heyecanına heyecan katan diziye yeni bir gündem oturmuştu. 

Kaya, Ender ile yıllar önce bir ilişki yaşamış Ender'in Argun Holding'te çalışmasını sağlamıştır. Daha sonra Amerika'ya giderek Ender'i terketmiştir. Bunun üzerine Ender, Argun Holding'in sahibi Halit Argun'la evlenmiş ve bir erkek çocukları olmuştur. Kaya'nın yıllar sonra şirkete gelmesiyle Ender'i huzursuz eden birtakım şeyler seyirciye yansıtıldı. Zaman geçtikçe Ender ve Halit'in oğlu Erim'in kendi oğlu olduğundan şüphelenen Kaya son bölümde DNA testi yaptırdı. Fakat sonuç Kaya'yı da seyirciye de şaşırttı.

ENDER'İN BÜYÜK SIRRI

Erim'i çok seven Kaya'nın DNA testine bakarak hayal kırıklığına uğraması üzerine odaya gelen Ender arkasından iş çevirildiği için sinir küpüne döndü. Daha sonra gözyaşları içinde yanından ayrılıp geçmişini hatırladı. Ender'in Kaya ile ilişkisinden hamile kaldığı fakat bu çocuğa yalnız bakamayacağı için bir aileye evlatlık verdiği ortaya çıktı. Ender'in ilk çocuğunun da erkek olduğuna ve bu büyük sırra dün akşamki bölümün son sahnesinde şahit oluyoruz. 

ALİHAN VE ZEYNEP'İN MUTLU GÜNÜ

Öte yandan Alihan (Onur Tuna) ve Zeynep (Sevda Erginci) cephesinden mutlu eden gelişmeler oluyor. Alihan dostları ve ailesiyle birlikte Zeynep'e unutamayacağı bir sürpriz hazırlarken Zeynep her şeyden habersiz Yıldız'la sürprizin olacağı yere gitti ve karşılaştığı manzarayla sevinçten havalara uçtu. İkilinin aileleleri ve dostları biraraya gelmiş nikah memuru, düğün hazırlıkları tamamlanmıştı. Alihan damatlığıyla sevdiği kadını karşıladı ve uzun süredir beklenen ve ertelenen o nikah gerçekleşti. Alihan ve Zeynep çifti tüm zorlukların ardından birbirine 'Evet' dedi. 

16-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler