Sadakatsiz Dizinde Flaş Ayrılık

Sadakatsiz Dizinde Flaş Ayrılık
Kanal D'de yayınlanan başarılı yapımlardan Sadakatsiz’den beklenmeyen iki ayrılık haberi geldi. Dizinin başından beri hikayede yer alan Bahar karakteri diziyle yollarını ayırıyor.

Medyapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve ikinci sezonunda olan başarıldı dizi sadakatsiz reytingleri bol bir şekilde seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Çarşamba akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan ve yabancı bir diziden uyarlanan Sadakatsiz her Çarşamba akşamı seyirciye entrika ve gerilim tadında bölümler seyrettiriyor. İkinci sezonunda olan ve ilk sezonki başarısını korumayı başaran dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Hikayeye göre yeni oyuncuların katıldığı ya da diziyle yolarını ayırdığı yapımda önümüzdeki Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümde iki ayrılık birden yaşanacak. Dizinin başından beri dizide var olan ve Bahar karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Yeliz Kuvancı ve Ali İl’in diziyle yollarını ayıracağı öğrenildi. Bu flaş ayrılık dizinin seyircisini derinden üzdü.

Bahar (Yeliz Kuvancı) Diziye Veda Ediyor

Med Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla yine Çarşamba akşamları ekrana gelen Sadakatsiz Dizisi heyecanlı bölümlerle devam ediyor. Son bölümlerde özellikle Asya, Volkan, Derin ve Aras arasında yaşanan krizlerle ekrana kilitlenen seyirciler dizinin yayınlanacak bölümünde iki ayrılığa birden şahit olacak. Dizinin başından itibaren hikayede yer alan ancak özellikle bu sezon hikayesinde azalma görülen Bahar karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı ile diziye sonradan dahil olan ancak etkili bir hikayeyle seyirciyle buluşan Melih karakterini canlandıran Ali İl’in hikaye gereği diziyle vedalaşacakları öğrenildi. Hikayelerinin bitmesi üzerine iki oyuncunun önümüzdeki Çarşamba akşamı yayınlanacak son bölümde seyirciyle vedalaşacakları bildirildi. Bu haber üzerine dizinin müdavimleri iki oyuncunun hikayeden çıkmasına derinden üzüldüklerini bildiren paylaşımlar yaptılar.

Yeliz Kuvancı Kimdir?

Sadakatsiz Dizisinde en baştan beri olan ve Bahar karakteriyle başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koyan Yeliz Kuvancı 28 Şubat 1987 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Beykent Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan yeliz Kuvancı daha sonra dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

·         Öyle Bir geçer zaman ki

·         Seni Bana Yazmışlar

·         Böyle Bitmesin

·         Kocamın Ailesi

·         Hangimiz Sevmedik

·         Tutunamayanlar, yer almaktadır.

31-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar