Yasak Elma Dizisine Kadın Dizisinden Beklenmedik Transfer!

Yasak Elma Dizisine Kadın Dizisinden Beklenmedik Transfer!
Fox Tv'nin seyirci tarafından beğeniyle seyredilen dizisi Yasak elma'ya bomba bir transfer. Kadın Dizi'sinden Hakan Karahan Yasak Elma'ya katıldı! İşte detaylar!

Fox Tv’nin Pazartesi akşamları yayınlanan ve üçüncü sezonuyla seyirci karşısına çıkan başarılı dizisi Yasak Elma reytinginden hiç bir şey eksilmeden yoluna devam ediyor. Dizinin her ne kadar ana hikayesinde değişmeler olsa da seyirci diziden kopamıyor ve bu entrika dolu diziyi seyretmekten kendini alamıyor. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay ve Barış Kılıç gibi usta oyuncuların rol aldığı Yasak Elma Med Yapım tarafından hazırlanıyor ve yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Başarılı dizinin senaryosu ise Melis civelek ve Zeynep Soyata ikilisinin kaleminden çıkıyor. 57. Bölümüyle ekrana gelecek Yasak Elma’nın oyuncu kadrosuna yine Fox Tv’de yayınlanan başarılı dizi Kadın’dan güçlü bir transfer gerçekleşti. 57. Bölümle birlikte diziye giren Hakan Karahan’ın Yasak elma’da Nadir Kılıç karakterini canlandıracağı açıklandı. İşte detaylar!

Kadın’ın Güçlü Oyuncusu Hakan Karahan Yasak Elma’da!

Fox Tv’nin başarılı dizisi Yasak Elma’ya 57. Bölümle birlikte güçlü bir oyuncu daha katılıyor. Son olarak Kadın Dizisi’nde Nezir Karakterini canlandıran başarılı oyuncu Hakan Karahan Yasak Elma’ya Nadir Kılıç karakteriyle dahil oluyor. Dizide pek çok dengeleri sarsacak olan Nadir Kılıç’ın Halit Argun’un eski bir düşmanı olduğu anlaşılıyor ve Halit’in şirketlerinin gizli ortağı olduğu ortaya çıkıyor ve Nadir Kılıç şirketlerdeki tüm görevlerini dizide sürpriz bir isme devrederek bütün dengeleri değiştiriyor. Dizide yeni ve güçlü bir karakter olan nadir Kılıç’ı canlandıran Hakan Karahan’ın girmesiyle Yasak Elma’da heyecan kasırgası daha bir şiddetli esmeye başlayacak gibi görünüyor.

Nadir Kılıç Bütün Dengeleri Değiştiriyor!

Yasak Elma’da 57. Bölümle birlikte adeta fırtınalar kopacak gibi görünüyor. Halit Argun’un eski bir düşmanı olan Nadir Kılıç’ın diziye girmesi Ender ve Yıldız cephesini güçlendirecek gibi dururken Halit’in tavrı merak ediliyor. Halit Argun’un şirketlerinin gizli ortağı konumunda olan eski düşmanı Nadir Kılıç’ın ortaya çıkmasıyla ve şirketlerdeki görevlerini sürpriz bir isme devretmesiyle Yasak elma’da kurulan dengeler değişecek gibi duruyor.

Ancak dengelerin hangi karakter lehine değişeceğini şimdiden kestirmek zor. Ama ne olursa olsun Nadir kılıç karakterinin Halit’in karşısındaki bir blokta yer alacağı kesin. Bu da Halit’in iyice zor duruma düşeceği anlamına geliyor.

Nadir Kılıç Yasak Elma’ya Bomba Gibi Giriyor!

Yasak Elma’nın kadrosuna yeni katılan Nadir Kılıç (Hakan Karahan) diziye bomba gibi giriyor. Dizide daha şimdiden fırtınalar estireceği anlaşılan yeni karakter Nadir Kılıç’ın sözleri ise oldukça etkili.

“Bazen insan yanlış yerde olduğunu fark edemez. Size kimse gerçekleri söylemiyorsa zaten doğru yerde değilsiniz demektir” sözleri dikkat çekerken yönetim kurulu toplantısına sürpriz bir şekilde katılan Nadir kılıç’ın Halit’e “Yeni ortağın benim. Burada bana yardımcı olacak, işlerimi yürütecek yeni birini işe aldım. Artık tüm yetkiler onda” sözleri ise adeta bir yıldırım gibi masaya düşüyor. Dizide bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı anlaşılıyor. Ne diyelim, bekleyip ve seyredip göreceğiz.

12-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar