Yasak Elma Erken Final mi Yapıyor?

Yasak Elma Erken Final mi Yapıyor?
Fox Tv’nin pazartesi akşamları yayınlanan başarılı dizisi Yasak Elma bu akşamda yayınlanmayacak. Yasak Elma erken sezon finali mi yaptı? İşte detaylar!

Beklenen kötü haber ilk ondan geldi. Zaten bekleniyordu ama bir umut vardı ve acaba deniyordu. Acaba diziler devam edebilir mi yoksa setlere verilen ara devam eder ve diziler erken sezon finali mi yapar? Bu soru şu sıralar her ne kadar açık açık konuşulmasa da her yapım şirketi ve her yayıncı kanal tarafından soruluyor ve ne yazık ki verilen cevaplar çok da umut verici olmuyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında çekimlere ara veren diziler şu sıralar zorunlu tatilde. Televizyonlar da her akşam ya yerli ya da yabancı sinema veya dizilerin tekrar bölümlerini yayınlıyorlar. Fox Tv’de her pazartesi akşamı saat 20.00’da ekrana gelen ve kanalın başarılı ve reytingi bol yapımlarından yasak Elma bu akşam yayınlanmıyor. Daha kötüsü dizinin erken sezon finali yaptığı iddiaları. İşte haberin detayları!

Eda Ece (Zeynep) Açıkladı: Yasak Elma Sezon Finali Yaptı!

Şok haber bugün sosyal medya ve magazin dünyasında adeta bomba etkisi yarattı. Fox Tv’de pazartesi akşamları ekrana gelen ve üçüncü sezonunda olan Yasak Elma’nın başarılı oyuncusu Zeynep karakterini başarıyla canlandıran Eda Ece dizinin erken sezon finali yaptığını açıkladı. Bu haberi kendi sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla açıklayan Eda Ece Yasak Elma’nın yayınlanan son bölüm 74. Bölümle birlikte sezon finali yaptığını ve tatile girdiğini açıkladı. Bu şok iddia üzerine takipçiler ve dizinin sevenleri adeta şaşkına dönerken haberin kanal ve yapımcı firma Medyapım tarafından da yakın zamanda açıklanacağı belirtildi. Bu şok gelişmenin bir başlangıç olduğu ve diğer yapım şirketlerinin de benzer kararlar almaya başlayacağı gelen duyumlar arasında.

Diziler Erken Sezon Finaline Gidiyor!

Dünyayı sarsan ve ülkemizde de kendini iyice hissettiren koronavirüs sebebiyle alınan kararlar hayatın her alanında kendini hissettirmeye başladı. Sokağa çıkma yasağından, kapanan işyerlerine, tatil olan okullardan, ertelenen setlere kadar pek çok alanda tedbirler alınıyor ve gittikçe de sıkılaştırılıyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yasak elma’nın dizide rol alan güzel oyuncusu Eda Ece tarafından açıklanan erken sezon finali kararının bir başlangıç olacağı ve bunu diğer dizilerin takip edeceği iddiaları televizyon ve medya dünyasında şok etkisi yaratırken yakın zamanda benzer haberlerin alınması bekleniyor. Fox Tv’de yayınlanan Yasak Elma’nın yeni bölümünün yeni sezonda olacak.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar