Yasak Elma Kuzey (Onur Mahir) kimdir?

Yasak Elma Kuzey (Onur Mahir) kimdir?
Fox Tv'nin başarılı dizisi Yasak Elma'ya Kuzey karakteriyle Onur Mahir de katıldı. Peki, Yasak Elma Kuzey kimdir? İşte ayrıntılar...

Fox Tv’nin pazartesi akşamlarının entrika ve heyecan dolu dizisi Yasak Elma seyirci tarafından beğenilerek izlenmeye devam ediyor. Dizi özellikle kadın seyirci grubunun yoğun ilgisini çekerken yüksek reytingleriyle hem yapımcı şirketi Med Yapım’ı hem de Fox Tv’nin yüzünü güldürüyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği Yasak Elma’yı Melis Civelek ve Zeynep Soyata kaleme alıyor. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece gibi başarılı oyuncuların rol aldığı diziye her geçen gün yeni bir karakter dahil oluyor. Diziye giren karakterlerin dizinin hikayesine yeni açılımlar ve entrikalar getirdiği dikkatleri çekiyor. En son diziye giren  Kuzey karakterinin nasıl bir karakter olduğu ve Kuzey’i canlandıran oyuncunun gerçek adı ve  bilgileri konusunda canlı tv takipçilerine detaylı bilgiler vermek istiyoruz.

Yasak Elma Kuzey Kimdir?

Fatih Aksoy’un yapımcılığında Med Yapım tarafından Fox Tv için yapılan ve Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisine yeni giren oyunculardan birisi de Kuzey karakteri olarak diziye dahil oldu. Dizide Kuzey karakteri Halit Argun’un (Talat Bulut) kızı Lila’nın (Ayşegül Çınar) zengin sevgilisi rolünde oynayacak ve psikopat bir kişiliği canlandıracak. Çocuklarının yaptıkları hatalara karşı sert tavırlarıyla bilinen ve çocuklarını hataları konusunda affetmeyen dizinin güçlü karakteri Halit Argun’un kötü bir kişilik ve psikopat biri olan ve kızı Lila’nın sevgilisi rolünde oynayacak Kuzey’e nasıl tepki vereceği merak ediliyor. Yasak Elma’ya psikopat ve zengin bir karakter olarak giren Kuzey’i henüz kariyerinin başında olan geç yetenek Onur Mahir canlandıracak.

Yasak Elmaya Giren Kuzey Rolünü Canlandıran Onur Mahir Kimdir?

Fox Tv’de pazartesi akşamları yayınlanan ekranların başarılı entrika dizisi Yasak Elma’ya katılarak Kuzey karakterini canlandıracak olan genç oyuncu Onur Mahir 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Sadri Alışık Konservatuvarında Oyunculuk Bölümünden mezun olan ve tiyatro konusunda oldukça deneyim kazanan Onur Mahir, İki Efendinin Uşağı Alaturka ve Kel şarkıcı tiyatrolarında görev almıştır. Tiyatro kökenli genç oyuncu daha öncede Kertenkele ve Fi dizisinde kısa bir süre rol almıştır. Kariyerinin henüz başlarında olan genç yetenek Onur Mahir Yasak Elma’da Kuzey karakteriyle neler yapacak hep birlikte göreceğiz.

08-04-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler