Yasak Elma Leyla (Iman Casablanca) kimdir?

Yasak Elma Leyla (Iman Casablanca) kimdir?
Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna dünyaca ünlü manken katıldı. Yasak Elma Leyla (Iman Casablanca) kimdir?

Fox Tv ekranlarının yayınlandığı dönemde reyting rüzgarları estiren dizisi Yasak Elma yeni sezona bomba gibi hazırlandı. Yasak Elma 3. sezonu ile de hedefleri yüksek tutuyor. Hatta yeni sezonda kadrosuna güzelliği ile dünyaca ünlü manken Iman Casablanca'yı da ekledi. Dizide Leyla karakterini canlandıracak olan Iman Casablanca kimdir? Gelin yakından tanıyalım..

IMAN CASABLANCA YASAK ELMA KADROSUNDA!

Televizyon dünyasının en entrikalı dizisi Yasak Elma geçtiğimiz aylarda 2. sezonunu tamamladıktan sonra ekranlara kısa bir ara vermişti. İzleyici kitlesi yüksek olan Yasak Elma dizisinin yeni sezonu büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Yasak Elma dizisinin 3. sezonu 9 Eylül pazartesi günü 48. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda yeni bombalarla gelen dizinin kadrosuna güzelliği ile dillere destan olan "Best Model Of The World” yarışmasında birincilik tacını takan Faslı model Iman Casablanca dahil oldu. Dünyaca ünlü güzelin Yasak Elma dizisinde hangi karaktere hayat vereceği büyük merak konusu oldu. Iman Casablanca güzelliği ile diziyi sallayacak. Peki Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olan güzel manken Iman Casablanca kimdir? 

Iman Casablanca kimdir? 

Sezon finalinde diziye veda eden Alihan (Onur Tuna) ve Zeynep (Sevda Erginci) çifti izleyenleri çok etkilemişti. Dizinin gerçek aşk yaşayan çiftinin diziye veda etmesi Alihan ve Zeynep severlerinin büyük tepkisi ile karşılandı. Kadroda eksilmeler olunca yeni sezonda kimlerin kadroya dahil olacağı merak edilmişti. Ve beklenen haber geldi. 

"Best Model Of The World” yarışmasını birincilik ile tamamlayan güzel manken Iman Casablanca, Yasak Elma dizisinin kadrosuna katıldı. Iman Casablanca, Yasak Elma dizisinde Leyla karakterine hayat verecek. Leyla zorla evlendirildiği kişiden kaçarak dizide rol alan Kaya'ya sığınır. Leyla, Kaya ile bambaşka ve heyecan dolu bir hayata adım atar. Heyecan dolu bu hikaye ile ekranların tozunu attıracak.

Aslında Matematik Mühendisi olan Iman Casablanca 21 yaşındadır. Casablanca ailesinin 5 çocuğundan biri olan Iman'ın tek hayali manken ve oyuncu olabilmekmiş. Oyuncu olmak çok isteyen Iman Casablanca, en kısa yolu seçerek model olmuştur. Annesi Fransızca öğretmeni ve babası da Komiserdir. Katıldığı "Best Model Of The World” yarışmasında da birincilik tacını almıştır.

31-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar