'Yasak Elma' Sezon Finali Yapıyor!

'Yasak Elma' Sezon Finali Yapıyor!
Rekortmen dizi Yasak Elma'dan beklenen haber geldi. Sevilen dizi Yasak Elma'nın sezon finali yapacağı açıklandı. İşte Yasak Elma sezon finali tarihi..

Fox Tv'nin ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'dan sezon finali haber geldi. Tam 5 sezondur Fox Tv'nin en sevilen dizisi olmayı başaran Yasak Elma'nın gelecek sezonda da ekranlarda olmak için onay aldığı açıklandı. Yeni sezon haberinin gelmesinin ardından dizinin bu sezona ne zaman veda edeceği merak konusu oldu. Medyapım'ın başarılı dizisi Yasak Elma ne zaman sezon finali yapacak? Yasak Elma'nın yeni sezonunda hangi isimler yer alacak, hangi isimler diziden ayrılacak? İşte detaylar...

YASAK ELMA SEZON FİNALİ TARİHİ

Başrollerinde Eda Ece, Berk Oktay, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi isimlerin yer aldığı ekranların entrika dolu ve bir o kadar da en sevilen dizisi Yasak Elma'dan hayranlarına iyi bir haber geldi. Tam 5 sezondur hem reytinglerde hemde izleyicinin gönlünde ilk sıralara yerleşen dizi beşinci sezonu da garantiledi. 6. sezonda da ekranlara gelecek olan dizinin bu sezona ne zaman veda edeceği ise merak konusu oldu. İzleyici Yasak Elma'nın 6. sezonu garantilediğine sevinirken, diğer yandan da bu sezonunun sona ereceği haberine üzüldü. Yasak Elma'nın sezon finali yapacağı haberi ise TV100'den Birsen Altuntaş'dan geldi.

Medyapım imzalı Yasak Elma dizisi 5. sezonunu 13 Haziran 2022 Pazartesi günü bitirme kararı aldı. 13 Haziran 2022 Pazartesi günü sezon finali bölümü ile Fox TV ekranlarına gelecek olan dizinin yeni sezonunda hangi isimlerin olacağı merak ediliyor. Gelen bilgiler arasında bu sezonda olduğu gibi gelecek sezonda da dizinin başrol oyuncularından Eda Ece, Berk Oktay, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi oyuncuların olacağı kesinleşti. Dizide Kumru'nun babası karakterinin canlandıran Doğan'ın büyük bir ihanet planı ile son bölüme damga vuracağı konuşuluyor.

19-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler