Yasak Elma yeni sezon ikinci fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma yeni sezon ikinci fragmanı yayınlandı!
Fox TV ekranlarının entrika dolu dizisi Yasak Elma çok yakında yeni sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. İzleyici tarafından merakla beklenen diziden ikinci fragman!

Pazartesi akşamlarının favori dizisi Yasak Elma heyecan dolu bölümleriyle izleyiciyi ekrana kilitlemiş ve 74. bölümüyle sezona ara vermişti. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizide daha önce aynı karakteri canlandırmak üzere oyuncu değişikliği yapılmış Lila karakterini Buçe Buse Kahraman üstlenmişti. Şimdi ise Erim karakterini oynayan İlber Uygar Kabaoğlu diziden ayrılırken genç oyuncu Arda Adil Görgen kadroya eklendi. Çekimleri çok yakın bir zamanda başlayan ve 4.sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan diziden ikinci fragman geldi. Yasak Elmanın 75. bölüm 2. fragmanında neler oluyor?

YASAK ELMA YENİ SEZON İKİNCİ FRAGMANI

Yayınlanan ilk fragmanda hapishaneye düşen Şahikayı ranzada azılı bir düşmanı bekliyor. Hapishaneye yeni giren Şahika karşısında Ender'i görünce şok oluyor. Sonunda aramızdasın diyen Ender'in hapishaneye neden girdiği bilinmezken fragmana damga vuran kısım ise kapı açılıp içeridekileri şaşkına çeviren kişinin kim olduğu oluyor. Koğuşa giren sürpriz isim kim? Yıldız'da mı hapse düşüyor? İşte Yasak Elma 75. bölüm 2.fragmanı. 

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU? (74.BÖLÜM)

Yıldız, Kerim’in yeni CEO olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken onun Şahika tarafından işe alındığını öğrenip ondan uzak kalmaya çalışır. Ender Şahika’nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yapar. Ancak Şahika’nın kendini kurtarmak için ettiği teklif ona cazip gelecektir. Halit ise Yıldız’ı geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır ama Yıldız’ın kafası çoktan karışmıştır.

Yasak Elma çok yakında yeni sezonuyla Fox TV ekranlarında!

04-08-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar