Yasak Elma'da 2 sürpriz ayrılık!

Yasak Elma'da 2 sürpriz ayrılık!
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve tam 6 sezondur ekranlarda olan fenomen dizi Yasak Elma’da iki oyuncu hikayeden ayrılıyor.

Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında tam 6 sezondur ekrana gelen fenomen dizi Yasak Elma bu sezonda başarılı bir şekilde yayınlarına devam ediyor. Kadrosunda ünlü isimlerin olduğu ve hemen her sezon ana oyuncu kadrosundan birkaç oyuncu hariç kadroyu yenileyen ve bugüne kadar onlarca üst düzey oyuncuyla çalışan dizi bu sezonda aynı geleneğine devam etti. Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımları arasında yer alan ve 7. Sezon planlamalarına da başlayan dizinin kadrosunda yer alan iki ünlü ismin diziden ayrılacağı dizinin fanatik seyircisini oldukça üzdü. Daha önce diziden ayrılacağı ortaya çıkan usta oyuncu Bekir Aksoy’un yanı sıra dizinin ana karakterlerinden biri haline gelen ve geçtiğimiz sezon kadroya katılan başarılı oyuncu Şebnem Dönmez’in de diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

İki Flaş Ayrılık

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Melisa Doğu, Sevda Erginci Nehir Erdoğan, Barış Aytaç, Bekir Aksoy ve Şebnem Dönmez gibi usta isimleri bir araya getiren Yasak Elma’da iki ayrılık yaşanacağı öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziden daha önce ayrılacağı belli olan ve Engin Karakteri olarak bu sezon başında kadroya katılan Bekir Aksoy ile Handan Karakterine hayat veren ve geçtiğimiz sezon dizinin kadrosuna katılan Şebnem Dönmez’in diziden ayrılacağı öğrenildi. Dizinin iki güçlü karakterinin böyle sezon ortasında diziden ayrılması dizinin seyircisini oldukça üzerken iki ünlü ismin dizinin yayınlanacağı önümüzdeki bölümlerde hikayeye veda edeceği öğrenildi. Dizinin hikayesine bu sezon katılan başarılı oyuncu Bekir Aksoy’un canlandırdığı Engin karakterinin diziden başına gelen talihsiz bir olay sonucu ayrılacağı öğrenildi. Bilindiği gibi Engin karakteri ile Ender son zamanlarda yakınlaşmaya başlamıştı.

Filmi Çekilecek

Öbür taraftan fenomen haline gelen ve tam altı sezondur ekranda olan pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından Yasak Elma’nın 7. Sezonda final yapacağı öğrenildi. Daha önce 6. Sezonun son sezon olduğu açıklansa da yapım şirketinin diziyi 200. Bölümde bitirmeye karar verdiği öğrenildi. Bu arada dizinin sinema filmi versiyonu da Disney Plus’ta yayınlanmak üzere hazırlanıyor. Filmin dizinin sezon arası vereceği yaz aylarında çekileceği öğrenildi.

01-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar