Usta oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti

Usta oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti
Bugüne kadar onlarca üst düzey yapımda rol alan usta oyuncu Kazım Akşar geçirdiği kalp krizi sonrası 69 yaşında hayata veda etti.

Bugüne kadar pek çok sayısız projede yer alan ve dizi ve film sektörünün aranılan isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Kazım Akşar hayata veda etti. Geçtiğimiz gün gerçekleşen kalp krizi sonrası 69 yaşında hayata veda eden ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesi oyuncunun ailesi ve yakınları kadar sektörde de büyük acıya neden oldu. Pek çok oyuncu sosyal medya hesaplarından Kazım Akşar için taziye mesajları yayınlarken oyuncunun sevenleri de üzüntülerini belirten paylaşımlar yaptı. Bugüne kadar onlarca üst düzey yapımda rol alan oyuncunun aniden kalp krizi sonrası hayata veda etmesi herkeste şok etkisi yaratırken oyuncunun arkadaşları üzüntülerini her platformda ve her şekilde dile getirdi.

Kalp Krizi Geçirdi

69 yaşında olan ve dizi sektörünün önde gelen oyuncularından biri olan Kazım Akşar 69 yaşında kalp krizi sonucu hayata veda etti. Kara Melek, Kadın İsterse, Kurtlar Vadisi, Küçük Hanımefendi gibi yapımlarla tanınan oyuncunun hayata veda etmesi üzerine oyuncular sendikası bir taziye mesajı yayınladı. Oyuncular sendikasının yayınladığı paylaşımda “Meslektaşımız Kazım Akşar hayatını kaybetti. Ailesi ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz” ifadeleri kullanıldı. Oyuncunun hayata veda etmesi üzerine pek çok oyuncu arkadaşı da sosyal medya hesaplarından Kazım Akşar’la ilgili paylaşımlarda bulundu.

Arkadaşları Üzüntülerini Dile Getirdi

69 yaşında kalp krizi sonucu hayata veda eden usta oyuncu Kazım Akşar’ın ardından pek çok arkadaşı üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaptı. Ünlü oyuncunun ardından oyuncu Berna Laçin “Kazım Akşar, çok üzüldüm. Ne çok kayıp ne çok” ifadelerini kullandı. Bir başka ünlü oyuncu Melek Baykal ise “Ah ki ne ah… Kazım Akşar niye be canım. Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah. Çok üzgünüm, okul arkadaşım, meslektaşım, dostum. Nurlarda uyu. Mekanın cennet olsun” ifadelerini kullandı. Emre Karayel ise paylaşımında “Candan Can Koparmak’ta izlemiştim hocamı. Sonra da ben tiyatro sınavlarına hazırlanırken çok destek oldu sağ olsun. Şu zor günlerde bir acı haber daha. Allah gani gani rahmet eylesin” ifadelerini kullanırken Derya Baykal ise “Ah Kazım ah… Güzel dostum çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

01-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar