Yasak Elma’da Beklenmeyen Ayrılık

Yasak Elma’da Beklenmeyen Ayrılık
Fox Tv ekranlarında tam beş sezondur yayınlanan ve seyircinin en çok seyrettiği yapımlardan olan Yasak Elma’dan sürpriz bir ayrılık haberi geldi.

Ekranların en çok izlenen ve sevilen dizlerinden biri olan ve tam beş sezondur Fox Tv ekranlarından seyirciyle buluşan Yasak Elma bu sezonda aldığı reytinglerle haklı olarak kazandığı ününü devam ettiriyor. Medyapım tarafından hazırlanan ve yine ekranların istisnasız en etrika dolu dizisi olan yasak elma hemen her sezon başında yenilenen kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Her sezon yenilenmesine rağmen hikayesinde değişiklik olmayan ve yine güç, iktidar, entrika, para ve aşk konularını ele alan yapımda bugüne kadar pek çok isim rol aldı. Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran damla Yılmaz, Nihan Aypolat gibi isimlerin rol aldığı diziden beklenmeyen bir ayrılık haberi geldi. Yılbaşı sebebiyle ara veren dizide Arzu karakterini canlandıran başarılı oyuncu Nihan Aypolat’ın diziden ayrılacağı öğrenildi. Önümüzdeki bölümlerde gerçekleşecek ayrılığın senaryo gereği olduğu açıklandı.

Arzu Yasak Elma’ya Veda Ediyor

Yasak Elma dizisinde bu sezon rol almaya başlayan ve dizinin ana karakterlerinden biri olan ve yine hikayeye bu sezon giren Doğan’ın sevgilisi olan Arzu karakterinin hikaye gereği önümüzdeki haftalarda diziye veda edeceği öğrenildi. Diziye Doğan’ın sevgilisi olarak katılan ve entrika dolu dizide yine entrik bir karakter olan Arzu’ya hayat veren başarılı oyuncu Nihan Aypolat’ın diziyle vedalaşması dizinin seyircisini adeta şoke ederken gelen bir başka haber ise yine seyirciyi heyecanlandırdı. Önümüzdeki bölümlerden itibaren diziye yeni karakterlerin dahil olacağı öğrenilirken bu karakterlerin kimler olduğu ve hangi oyuncuların canlandıracağı öğrenilemedi. Arzu’nun ise diziden nasıl ayrılacağı şimdilik bilinmiyor.

Nihan Aypolat Kimdir?

Halen Yasak Elma’da Arzu karakterine hayat veren başarılı oyuncu Nihan Aypolat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Nihan Aypolat daha sonra bunun için oyunculuk eğitimleri almıştır. Daha sonra dizilerde rol alamaya başlayan başarılı isim bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Son olarak Kimsesizler adlı dizide rol alan oyuncu adını Dabbe serisi filmlerle duyurmuştur. Dabbe, Dabbe 2 ve Bir Cin vakası adlı filmlerde rol alan başarılı oyuncu dizilerde daha çok yardımcı oyuncu olarak rol almaktadır.

14-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar