Yasak Elma'da bir ayrılık daha! Final öncesi ayrılık sayısı 3'e ulaştı!

Yasak Elma'da bir ayrılık daha! Final öncesi ayrılık sayısı 3'e ulaştı!
Fox Tv'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma sezon finaline sayılı bölümler kala peş peşe gelen ayrılık haberleriyle çalkalandı. Diziden üçüncü oyuncuda ayrılıyor. Peki kim bu oyuncu?

FOX TV'nin sevilen dizilerinden Yasak Elma'ya, Onur Tuna ile Sevda Erginci'nin ardından bir kişinin daha veda edeceği öğrenildi. Med Yapım tarafından hazırlanan ve ikinci sezonunda olan dizi Fatih Aksoy imzası taşıyor. Sezon finaline sayılı bölümler kala Yasak Elma dizisinde şok gelişmeler yaşanıyor. Nesrin Cavadzade'nin kadrosuna katıldığı diziden hikâyeleri bittiği için başrol oyuncuları Onur Tuna ile Sevda Erginci ayrılıyor.

Yasak Elma’da Şok Eden Üçüncü Ayrılık!

Hikayesi bittiği için diizden ayrılan Onur Tuna ile Sevda Erginci’den sonra bir oyuncunun daha Yasak Elma’dan ayrılacağı dizi kulüslerine bomba gibi düştü. Ahmet Kayakesen'in de Yasak Elma’ya veda edeceği ortaya çıktı. Kayakesen, diziye ikinci sezon başında başka bir oyuncunun yerine dahil olmuş ve Alihan'ın en yakın arkadaşı Hakan rolüne hayat vermeye başlamıştı.

Yasak Elma Üçüncü Sezona Hazırlanıyor!

Son olarak Bizim Hikaye dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade'yi kadrosuna katan Yasak Elma dizisinde ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece gibi isimlerin bulunduğu dizide, ekibe sonradan katılan bir isimle yolların ayrılacağı öğrenildi. Diziye ikinci sezonun başında başka bir oyuncunun yerine dahil olan ve Hakan karakterini canlandıran Ahmet Kayakesen'in kadrodan ayrılacağı ortaya çıktı. Kayakesen, Alihan karakterinin en yakın arkadaşı olan Hakan rolüne hayat veriyordu. Peki dizi ile büyük hayran kitlesi kazanan Ahmet Kayakesen kimdir?

Ahmet Kayakesen Kimdir?

Ahmet Kayakesen, 27 Eylül 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. 30 yaşında olan oyuncu Oğlak burcudur. Çok küçük yaşlarından buyana okulunda tiyatro oyunları ile ilgili olarak etkinliklere katılan ve zaman içerisinde oyunculuğu ciddi anlamda isteyen Kayakesen, bu anlamda kendisine geleceğin mesleği olarak oyunculuğu seçmiş ve bu yönde ilerlemiştir. Orta halli bir eğitim yaşamı geçiren ve bu anlamda yükseköğretim yaşamına başlamayan Ahmet Kayakesen, setlere görevli olarak yer almayı başardı. Zaman içerisinde yapımcıların da ilgisini çeken genç isim, kendisini herkese gösterecek projeler içerisinde yer bulmaya başladı. İlk kez beyazperde projesi olarak dikkatleri çeken Çılgın Dersane 3 kadrosunda Ercü karakteri ile rol alarak kendisinden söz ettirmeye başlamıştır. Ardından Kocamın Ailesi ve Kertenkele gibi dizilerde oynayan oyuncu, son olarak Yasak Elma'da rol aldı.

Yasak Elma Son Bölüm Ne Oldu? 

Yasak Elma’nın son bölümünde Zerrin’in Ender’in konuşmasından etkilenerek Zeynep’ten düğün hediyesini geri istemesi Alihan ve Zeynep arasında yeni bir gerginlik nedeni olur. Yıldız, Halit’i yeniden kazanmak için çabalamaya devam ederken, yeni sekreterin Halit’e olan yakınlığı onu çileden çıkarır. Ender hedefine adım adım yaklaşmakta ve Yıldız’ın bir hatasını kollamaktadır. Şahika’nın Halit’le tanışması herkes için beklenmedik sonuçlar doğuracaktır.

20-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar