Yasak Elma’da Bir Güzel Oyuncu Daha

Yasak Elma’da Bir Güzel Oyuncu Daha
Ekranların fenomen yapımı Yasak Elma 6. Sezonunda da fırtına gibi esiyor. Dizi bu sezon sonunda final yapmaya hazırlanırken kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan ve 6. Sezonunda olan efsane ve fenomen dizi Yasak Elma bu sezon sonunda final yaparak seyircisine ve ekranlara veda edecek. Başladığı 2018 yılından itibaren pazartesi akşamlarına damga vuran Medyapım imzalı dizi her pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelirken aynı zamanda kendine has çok özel bir kitleyi kendisine bağlamayı ve pazartesi akşamlarının korkulan dizilerinden biri olmayı başardı. Başladığı günden itibaren yayın gününü değiştirmeyen ve Fox Tv’nin en çok seyredilen ve uzun süreli yayında kalan yapımı olan dizinin kadrosunda ise başladığı günden itibaren birbirinden ünlü isimler yer aldı. Birçok üst seviye oyuncunun kadrosuna dahil olduğu ya da ayrıldığı dizinin kadrosuna son olarak bir güzel oyuncu daha katıldı. Dizinin kadrosuna konuk oyuncu olarak dahil olan tescilli güzellerden Merve Ulukanoğlu dizide ünlü bir dizi yıldızı karakteriyle seyirci karşısına çıkıyor.

Merve Ulukanoğlu Yasak Elma’da

Med Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda pek çok ünlü ismin yer aldığı Yasak Elma dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan dizinin kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Şebnem Dönmez ve Melisa Doğu gibi oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak başarılı ve güzel oyunculardan Merve Ulukanoğlu dahil oldu. Güzel oyuncunun dizide yer alan Ata’nın ünlü bir dizi yıldızı olan komşusu olarak kadroya dahil oldu. Konuk oyuncu olarak dahil olan oyuncunun dizide kaç bölüm yer alacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Yasak Elma Final Yapıyor

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve 6. Sezonunda bulunan efsane dizi Yasak Elma bu sezon sonunda final yapıyor. Medyapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer aldığı dizi için final hazırlıkları başlarken kadrodan bazı oyuncuların hikayesi bittiği için diziden ayrılmaya başladı. 178. Bölümle birlikte seyircisine veda edecek dizinin aynı zamanda Disney Plus için çekilen bir film projesi de bulunuyor. Yaz aylarında çekilecek film Disney Plus’ta seyirciyle buluşacak ve dizinin hikayesini temel alarak yazılacak hikayeden oluşacak.

20-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar