Kuş Uçuşu’na sürpriz konuk

Kuş Uçuşu’na sürpriz konuk
İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanan ve üçüncü sezon çekimleri devam eden Kuş Uçuşu dizisinin kadrosuna Oğulcan İlker konuk olarak katıldı.

İnternet yayın platformu Netflix ekranlarında yayınlanan ve seyircinin oldukça beğendiği ve platformun en beğenilen yapımlarından biri olan Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon yayının başlamasına sayılı günler kalan dizinin 3. Sezon çekimleri de tüm hızıyla devam ediyor. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Kuş Uçuşu’nun yayınlanan ilk sezonu büyük beğeni toplamış ve Netflix’in en çok izlenen yapımları arasında yer almıştı. Birce Akalay ve Miray Daner’in başrolünde yer aldığı dizinin 2. Sezonunun çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Yayın için gün sayan dizinin ikinci sezonunun yanında üçüncü sezonunun çekimleri de devam ediyor. Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı dizinin 3. Sezon yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci yer alıyor.

Oğulcan İlker Kuş Uçuşu’nda

Dünyanın en çok aboneye sahip platformlarından biri olan ve aynı zamanda Türkiye’nin de en çok aboneye sahip platformlarının başında gelen Netflix yerli içeriklere yatırım yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar pek çok yerli içeriği seyirci ile buluşturan platform 3. Sezon onayı verdiği Kuş Uçuşu’ndan ise oldukça memnun. İlk sezonu büyük başarı kazanan ve çok izlenen Kuç Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun çekimleri de tamamlandı. İlk sezon yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmezer’in yer aldığı, ikinci sezonda Koray Kerimoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin üçüncü sezon yönetmen koltuğunda ise Burak Müjdeci yer alıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak başarılı ve genç oyuncu Oğulcan İlker katıldı. Dizinin hikayesinde Mert adında bir yapımcıya hayat veren oyuncu diziye konuk oyuncu olarak katıldı.

Kuş Uçuşu konusu ve oyuncu kadrosu

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşan Kuş Uçuşu adlı dizi televizyon dünyasındaki kuşak çatışmasını etkili bir dille ele alıyor. ilk sezonu büyük ses getiren dizinin ikinci sezonu için yayın tarihi beklenirken dizinin üçüncü sezon çekimleri ise devam ediyor. Dizide, Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne kayalar, Zafer Ergin, Şifanur Gül, Eren Çiğdem, Demircan Kaçel, Bülent Çetinaslan, Elif Gökçe Özay, Muhammet Uzuner, Melih Selçuk ve Özgür Daniel Foster yer alıyor.

04-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar