Yasak Elma’da Erim Karakteri Bir Kez Daha Değişti!

Yasak Elma’da Erim Karakteri Bir Kez Daha Değişti!
Fox Tv’nin entrika dolu dizisi Yasak Elma’da Erim krizi yaşanıyor. Erim karakterini canlandırması için anlaşılan oyuncunun performansı beğenilmedi anlaşma iptal edildi.

Fox Tv ekranlarında bu sezon dördüncü sezonuyla ekrana gelecek olan ve yayınlandığı Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Medyapım tarafından hazırlanan Yasak Elma’da küçük bir kriz yaşanıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturdu ve oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Şevval Sam, Eda ece, Nesrin Cavadzade, barış Kılıç ve Gökhan alkan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide Erim karakteriyle ilgili bir kriz yaşanıyor. Dizide Halit Argun ve Ender’in erkek çocuğu karakteri olan Erim’i ilk önce İlber Uyar Kabaoğlu canlandırmıştı. Ancak yeni sezon çekimleri başlarken bilinmeyen bir sebeple genç oyuncu diziden ayrılmış ve yerine Arda Adil Görgen yeni Erim karakteri olarak dahil olmuştu. Özellikle sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştirilen bu durumun değişmesi ve eski isim olan İlber Uyar Kabaoğlu’nun yeniden diziye dönmesi yönünde propaganda yapılmış ancak yapım şirketi bunu dikkate almamıştı. Şimdi ise diziye yeni katılan Arda Adil Görgen’le yolların ayrıldığı öğrenildi. İşte detaylar!

Yasak Elma’ya Erim Dayanmıyor!

Fox Tv ekranlarının en çok seyredilen ve en entrika dolu dizilerinden biri olan Yasak Elma yeni yayın dönemi için sete indi ve yeni bölümlerin çekimlerine başlandı. Fox Tv’de yeni yayın döneminin fragmanı da yayınlanmaya başlayan dizide şu sıralar Erim krizi yaşanıyor. Son olarak dizide Erim karakterini canlandıran İlber Uyar Kabaoğlu’nun yerine bu sezon Arda Adil Görgen getirilmişti. Sete çıkan ve çekimlere başlayan genç oyuncudan yeterli performansın alınamadığı iddiasıyla oyuncuyla henüz bir bölüm bile çekilmeden ve yayınlanmadan yollar ayrıldı. Bunun yerine yeni sezonda Erim karakterine hayat vermesi için bir başka genç oyuncu olan haktan Zavlak ile anlaşıldı. Yeni sezonun ilk bölümü için Arda Adil Görgen’le çekilen Erim sahneleri ise iptal edildi ve çöp oldu. Yeni oyuncu Ahmet Haktan Zavlak ile çekimlerle başladı.

Ahmet Haktan Zavlak Kimdir?

Yasak Elma dizisinde kriz haline gelen Erim karakteri için anlaşılan genç oyunculardan Ahmet Haktan Zavlak 8 Ağustos 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. Henüz 19 yaşında olan genç oyuncu ilk ve ortaokul eğitimin ardından oyunculuk yapmaya karar vermiştir. Genç oyuncunun son olarak rol aldığı dizi Bir Aile Hikayesidir. Ahmet Haktan Zavlak gelecek vadeden oyunculardan biri olarak dikkatleri çekmektedir.

06-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar