Yasak Elma'da flaş değişiklik

Yasak Elma'da flaş değişiklik
Şevval Şam, Nesrin Cavadzade, Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dalya demeye hazırlanıyor. 100. Bölümü yayınlanacak Yasak Elma’nın senaryosunda zorunlu bir değişikliğe gidildi.

Fox Tv’nin pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’da flaş değişikliğe gidildi. Eda Ece, Şevval Şam ve Nesrin Cevadzade’nin başrollerini paylaştığı dizideki zorunlu değişikliği izleyici merak ediyor. Başrol oyuncularından eda Ece kimdir? Şimdi detaylar

Yasak Elma'da flaş değişiklik

Şevval Şam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Eda Ece’nin başrollerini paylaştığı Fox Tv dizisi Yasak Elma dalya demeye hazırlanıyor. 100. Bölümü yayınlanacak Yasak Elam’nın senaryosunda zorunlu bir değişikliğe gidildi. Usta oyuncuların zirveye taşıdığı Yasak Elma 3 sezonunda da pazartesi akşamlarına damga vuruyor. İşte dizideki zorunlu değişiklik.

Senaryoya Corona virüs ayarı yapıldı

Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan fenomen dizi Yasak Elma'da corona virüs paniği yaşandı. Yapılan testler sonucu Yıldız karakterini oynayan başrol oyuncusu Eda Ece ve 3 set çalışanın Coronavirus'e yakalandığı ortaya çıktı. Hal böyle olunca dizide mecburi bir düzenleme yapıldı.

Senaryo değişti

Ünlü oyuncu Eda Ece’nin koronavirüse yakalanması dizide bazı değişikliği beraberinde getirdi. Dalya demeye hazırlanan Yasak Elma'nın 100. bölüm senaryosunda Yıldız karakteri olmayacak. Stoksuz çekilen dizinin 1 Mart Pazartesi ekrana gelecek 100. bölümünün bir kısmında Eda Ece sahneleri çekilmeyecek. Şimdiye kadar çekilen sahneleri yayınlanacak. Ünlü oyuncu corona tedavisi boyunca evinde karantinaya alındı. En az 10 gün evinde dinlenecek olan Eda Ece'nin 101. Bölümde oynaması da zor gözüküyor. Apar topar revize edilen senaryoya göre eşi Çağatay'ın yani Berk Oktay'ın doğum günü sahnelerinde Yıldız karakteri yer alamayacak.

Eda Ece Kimdir?

1990 yılında İstanbul’da doğan Eda Ece, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Show Tv’de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan ünlü oyuncu “Beni Böyle Sev” dizisiyle şöhreti yakaladı. Son olarak Yasak Elma dizisinde başrol oynayan Eda Ece corona nedeniyle diziye ara verdi. Canlitv olarak Eda Ece’ye acil şifalar diliyoruz.

Rol aldığı diziler

2003 Hayat Bilgisi

2010 Bez Bebek

2011 Pis Yedili

2014 Beni Böyle Sev

2015 İlişki Durumu: Karışık

2018- Yasak Elma Yıldız

Sinema Filmleri

2013 Kızım İçin

2015 Kocan Kadar Konuş

2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş

2016 Görümce

2017 Dede Korkut Hikâyeleri: Deli Dumrul

2017 Yol Arkadaşım

2018 Deliha 2

26-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar