Usta Oyuncu Sefirin Kızı’na Transfer Oldu

Usta Oyuncu Sefirin Kızı’na Transfer Oldu
Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen sefirin Kızı’na yeni bir oyuncu daha katıldı. Başarılı oyuncu Şafak başkaya artık Sefirin Kızı’nda rol alacak.

Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve ikinci sezonunda olan Sefirin Kızı her pazartesi akşamı yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor. İlk sezonki reyting ve izlenme oranlarından oldukça uzakta olan ve bir türlü toparlanamayan dizi özellikle geçtiğimiz haftalarda yaşanan oyuncu değişiklikleriyle oldukça gündem olmuş ve seyirci dizinin asıl kadrosunda olan Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun diziden ayrılmasına oldukça üzülmüşlerdi. Dizi yapımcıları ve senaryo yazarları iki ana oyuncunun diziden ayrılmasıyla dizide yeni bir hikayeye başlamış ve bunun üzerine de diziye yeni oyuncular dahil olmaya ve yeni hikayeye göre de bazı oyuncularla yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Tüm bu süreçte ne yazık ki dizi seyircisinden de büyük kısmını kaybetmiş ve reytingler oldukça düşük seviyelere gerilemişti. Özellikle sosyal medyada oldukça çok takip edilen ve konuşulan dizinin yeniden toparlanabilmesi için son haftalarda peş peşe yeni oyuncular kadroysa dahil olmaya başladı. Son olarak diziye başarılı oyuncu Şafak Başkaya dahil oldu.

Sefirin Kızı Yeni Yüzüyle Seyirci Karşısında!

Star Tv’nin sevilen ancak reytingi düşük yapımlarından biri olan sefirin Kızı’na yeni bir oyuncu transfer oldu. Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu ve Bülent şakrak’ın ayrılmasıyla oyuncu kadrosunda ciddi azalma olan dizi yeni hikayesine göre yeni oyuncuları da kadrosuna dahil etmeye devam ediyor. Önce başarılı ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ü kadrosuna katan Sefirin Kızı şimdi de başarılı oyuncu Şafak Başkaya ile anlaştı ve kadrosuna dahil etti. Dizide Mavi karakteriyle rol alan Tuba Büyüküstün’ün ardından Şafak başkaya transferi de sefirin Kızı için yeni bir umut oldu. Bakalım yeni hikaye ve yeni oyuncular dizinin reytingini istenilen noktalara getirebilecek mi? Şafak Başkaya’nın dizide hangi karakteri canlandıracağı ise şimdilik bilinmiyor.

Şafak Başkaya Kimdir?

Sefirin Kızı’na transfer olan başarılı oyuncu Şafak Başaran 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmaya karar veren Şafak başaran bunun için üniversite eğitimini Maltepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Kurtlar Vadisi

·         Kaybedenler Kulübü

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Mahmut İle Meryem

·         Benim Adım Gültepe

·         Anne

·         Vatanım Sensin

26-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar