Yasak Elma’da Flaş Değişiklik! Yeni Erim Kim Oldu?

Yasak Elma’da Flaş Değişiklik! Yeni Erim Kim Oldu?
Üç sezondur Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları seyirciye bululan ve entrika dolu hikayesiyle seyirciyi ekrana bağlayana Yasak Elma’da flaş değişiklik? İşte detaylar!

Televizyon dizi seyircisinin en çok merak ettiği ve ne zaman başlayacak diye sordu dizilerin başında hiç şüphesiz en başta gelenlerden biri Fox Tv’de pazartesi akşamları yayınlanan ve her bölümünde seyirciyi ekrana kilitleyen entrika dolu dizi Yasak Elma geliyor. Medyapım tarafından hazırlanan dizi 4. Sezonunda olmasına rağmen halen seyirci tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni sezon ilk fragmanı yayınlanan ve şimdiden merakla beklenmeye başlayan dizi yeni sezonda da Fox Tv’nin en güçlü yapımlarından biri olacak gibi görünüyor. Oyuncu kadrosunda Şevval sam, Talat Bulut, Eda Ece, Gökhan Alkan, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma’nın yönetmen koltuğunda ise Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Yeni sezon hazırlıkları biten ve sete inen dizide seyircinin de hiç beklemediği bir değişiklik yaşandı. Dizide üç sezondur rol alan ve Halit Argun’la Ender Ekinci’nin oğlu Erim karakterine hayat veren genç oyuncu İlber Uygar Kabaoğlu diziden ayrıldı. Bu gelişme bir anda dizinin fanatik kitlesinde şok etkisi yaratırken İlber Uygar Kabaoğlu’nun yerine yeni Erim’in kim olacağı da belli oldu. İşte detaylar!

Yasak Elma Flaş Gelişmelerle Başlıyor!

Medyapım tarafından üç sezondur Fox Tv için hazırlanan ve yeni yayın döneminde 4. Sezonuna başlayacak olan entrika, çekişme, kıskançlık, güç, iktidar ve aşk dolu dizi Yasak Elma’nın 4. sezon fragmanı yayınlandı. Bir anda seyircide büyük heyecan yaratan fragmanda Şahika’nın hapishaneye girdiği görülüyor. Heyecanla beklenmeye başlanan dizide değişiklikler ise seyircide şaşkınlık yarattı. Üç sezondur dizide Erim karakterine hayat veren genç oyuncu İlber Uygar Kabaoğlu bu sezon dizide yer almayacak. İlber Uygar Kabaoğlu yerine dizide Erim karakterini ise bir başka genç oyuncu olan ve son olarak Meleklerin Aşkı adlı yapımda rol alan Arda Adil Görgen canlandıracak. İlber Uygar Kabaoğlu’nun diziden neden ayrıldığı şimdilik bilinmezken yerine gelen genç oyuncu Arda Adil Görgen’in dizideki performansı ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

Arda Adil Görgen Kimdir?

Yasak Elma’nın 4. Sezonunda Erim karakterine hayat verecek olan genç oyuncu Arda Adil Görgen 27 Aralık 2002 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulun ardından Liseyi Mimar Sinan Güzel sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümünde okumuştur. Henüz 18 yaşında olan genç oyuncu ilk ekran tecrübesini 2017 yılında Yüz Yüze adlı yapımla yaşamıştır. Son olarak Meleklerin aşkı adlı yapımda Kaya çekilmez karakterine hayat veren Arda Adil Görgen’in Yasak Elma’daki performansı merakla beklenmektedir.

02-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar