Yasak Elma'da Gidenler ve Gelenler!

Yasak Elma'da Gidenler ve Gelenler!
Reytingi bol dizilerden Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma’da son dönemde yoğun bir oyuncu trafiği yaşanıyor. İşte diziden ayrılanlar ve diziye yeni dahil olanlar!

Fox Tv ekranlarında tam 4 sezondur pazartesi akşamları ekrana gelen ve seyircinin artık aşina oldu ve yayınlanmadığı zamanlar mutlaka eksiklinin hissedildiği Yasak Elma yeni bölümleriyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından biri olan ve 4 sezondur hem yapımcısına hem kanalına kazandıran Yasak Elma güç, iktidar, ego, yasak aşk, entrika konularını oldukça başarılı bir şekilde ele alıyor ve seyirciyi heyecandan heyecana sürüklüyor. Bir holdingin etrafında dönen ve gücü ele geçirmek için türlü oyunlar ve entrikalar peşinde koşan insanların hikayesinin anlatıldığı Yasak Elma’da Talat Bulut, Şevval sam, Eda Ece, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Zaman zaman final yapacağı söylentilerinin kulislerde konuşulduğu dizide son günlerde öyle şeyler yaşanıyor ki final bile bu kadar heyecan verici olamazdı dedirtiyor. Diziden son günlerde tamamı başrol olan birçok oyuncu ayrılırken yerlerine yeni oyuncular dahil oldu. Peki bu durum dizide nasıl bir gelişmeyi tetikleyecek, yeni hikayeler nasıl olacak, diziye giren karakterler seyircide karşılık bulabilecek mi? İşte tüm bunları Yasak Elma’da önümüzdeki bölümler gösterecek. Peki son günlerde diziden ayrılan oyuncular ve yerlerine gelenler kimler? İşte bu kritik sorunun yanıtı!

Yasak Elma’da Giden Oyuncular Kimler?

Fox Tv ekranlarının sevilen ve reytingi yüksek dizilerinden biri olan Yasak Elma son günlerde garip gelişmelerle gündemden düşmüyor. Dizide rol alan birçok başrol oyuncusu diziyle yollarını ayırdı. Peki buna sebep ne? Medyapım tarafından hazırlanan dizide son bölümlerde reyting düşüşü yaşanmaya başladı. Yapımcı firma bunu hikayelerin artık aynı şekilde dönmesine ve kendini tekrara bağladı ve düğmeye bastı. Dizide başrol olarak yer alan ve kimi ilk bölümden itibaren kimi ise daha sonradan katılan bazı oyuncularla yolların ayrılmasına karar verildi. Bu oyuncular Halit karakteriyle Talat Bulut, Kaya karakteriyle Barış Kılıç, Kerim karakteriyle Gökhan alkan, Lila karakteriyle Buse Buçe Kahraman ve Yiğit karakteriyle Doğaç Yıldız. Bu kadar üst düzey karakterler ve oyuncuların diziden ayrılması diziyi nasıl etkileyecek bekleyip göreceğiz.

Yasak Elma’ya Katılan Oyuncular!

Medyapım tarafından hazırlanan ve dördüncü sezonunda olan Yasak Elma son günlerde ayrılan oyuncularla gündemden düşmezken şimdilerde ise ayrılanların yerine diziye dahil olan oyuncularla gündemdeki yerini koruyor. Dizide peş peşe gelen ayrılıklar gibi şimdi de peş peşe yeni oyuncular dahil oluyor. Diziye yeni katılan ve yakın bir zamanda bölümlerde görmeye başlayacağımız oyuncular Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Mert Altınışık ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu olarak gerçekleşti. Yeni oyunculardan Berk Oktay’ın Çağatay karakterine hayat vereceği öğrenilirken diğer oyuncuların hikayeleri ve karakterlerinin ne olduğu hakkında bir bilgi alınamadı.

10-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar