Yasak Elma'da iki başrol diziden ayrılıyor!

Yasak Elma'da iki başrol diziden ayrılıyor!
Yasak Elma dizisinin iki başrol oyuncu Sevda Erginci ve Onur Tuna diziye veda ediyor. Zeynep ve Alihan diziden neden ayrıldı?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yasak Elma'da alınan karar dizi hayranlarını şoke edecek. Hayranlarını isyan ettiren bu karar bakalım nasıl karşılanacak.

Zeynep ve Alihan diziden ayrıldı!

Başrol oyuncularından Sevda Erginci (Zeynep) ve Onur Tuna (Alihan) diziden ayrıldı. Zeynep ve Alihan karakterine hayat veren oyuncuları Sevda Erginci ve Onur Tuna gelecek hafta Pazartesi günü yayınlanacak olan 46. yeni bölüm ile ekranlara veda edecekler. Kadroya yeni katılan Nesrin Cavadzade ve Ege Kökenli'nin bu ayrılığı çok kısa sürede unutturacağı düşünülüyor. 27 mayıs 2019 tarihinde ekranlara veda edecek olan dizideki hikayeleri bittiği gerekçesi ile diziden ayrılan Sevda Erginci ve Onur Tuna'nın yeni projesi ne olacak?

 Fox TV ekranlarının hem kahkaha hem hüzün dolu dizisi Bizim Hikaye dizisindeki Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisine dahil oldu. Yayınlandığı günden bu yana Fox Tv ekranlarının entrikalarla dolu dizisi olarak akıllara kazınan Yasak Elma her hafta izlenme rekorları kırıyor. Kadrosuna eklenen yeni isim ise Bizim Hikaye'de Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade oldu. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Nesrin Cavadzade'nin diziye katılması Yasak Elma hayranlarını heyecanlandırdı.

Nesrin Cavadzade Kimdir?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 yılında dünyaya geldi. Bakü'de hayata gözlerini açan Nesrin Cavadzade, 11 yaşında Türkiye'ye yerleşti. Azerbaycan asıllı olan güzel oyuncu Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü bitirdi. Mezuniyetinin ardından 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini Yersiz Yurtsuz projesi ile yaptı. Daha sonrasında ise Cemal Şan'ın yönetmenliğini yaptığı Aşk Üçlemesi'ndeki Dilber rolü ile Bursa, Ankara ve Erzurum Film Festivalleri'nde ' En iyi kadın oyuncu' ödülünü aldı. 
dizilerini tekrar yazarsın ok

Nesrin Cavadzade Dizileri:

Bizim Hikaye - 2017 - Tülay
Kış Güneşi - 2016 - Efruz
Görüş Günü Kadınları - 2013
Ağır Roman Yeni Dünya - 2012
Al Yazmalım - 2011
Samanyolu - 2009
Yersiz Yurtsuz -     2007

14-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler