Sarp Akkaya Çukur’un Oyuncu Kadrosuna Katıldı

Sarp Akkaya Çukur’un Oyuncu Kadrosuna Katıldı
Show Tv ekranlarının sevilen ve fenomen dizisi Çukur dört sezon sonunda final yapma kararı alırken son üç bölüm için bomba bir ismi kadrosuna dahil etti.

Show Tv ekranlarında dört sezon boyunca adeta fırtınalar estiren ve seyirciyi her pazartesi aşamı ekrana kilitleyen fenomen dizi Çukur giderayak yine adına yaraşır bomba bir oyuncuyu kadrosuna kattı. Başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran ve pazartesi akşamları ekrana gelen dizi yayınlandığı süre boyunca özellikle genç seyircileri ekrana kilitledi ve her sözü, her hareketi, her repliği olay oldu ve sokaklarda kullanıldı. Adı ve logosu sokaklara duvarlara yazılan dizinin bu sezon sonu itibari ile ise final yapmasına karar verildi. Son bölümlerde adeta bir hesaplaşma yaşanan dizide Amca Cumali Koçovalı ile yeğeni Yamaç arasında amansız bir mücadele başladı. Çukur’a ve aileye hakim olmak için verilen bu mücadelede bu güne kadar pek çok karakter diziye veda ederken son anda yapılan Sarp Akaya transferi ise bir anda seyirciyi sevince boğdu.

Şahran (Sarp Akkaya) Çukur’a Giriyor

Fenomen dizi Çukur finale giderken son anda sürpriz bir oyuncu transferiyle gözlerin bir anda kendisine çevrilmesini sağladı. Yakışıklı ve başarılı oyuncu Sarp Akkaya Çukur’a Şahran karakteriyle dahil olurken seyirciyi de büyük sevince boğdu. Dizide son bölümlerde üst üste yaşanan oyuncu çıkmaları artık her şey bitti dedirtirken gelen bu hamle ile Çukur son ana kadar büyük olduğunu gösterme kararını da herkese gösterdi. Çukur’da Amca Cumali Koçovalı’nın estirdiği fırtına her şeyi yerle bir ederken Yamaç Koçovalı ve ailesi zor zamanlar geçirdi. Buna karşın Amca Cumali’ye direnen ve onu zor durumda bırakan Yamaç’a karşılık Amca Cumali son kozunu oynamaya karar verdi ve son bölümlerde adı sıklıkla geçen Şahran sonunda Çukur’a girmeye karar verdi. Genç ve başarılı oyuncu Sarp Akkaya’nın canlandıracağı Şahran karakteri Amca Cumali’nin son kozu ve en büyük sürprizi olarak Çukur’da dengeleri değiştirmek ve hatta ibreyi Amca Cumali lehine çevirmek için geliyor.

Finale 3 Bölüm Kaldı

Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları fırtınalar estiren fenomen dizi Çukur Sarp Akkaya ile seyircisinin gönlünü bir kez daha fethederken ne yazık ki finale yaklaştıkça da hüzün oluşturuyor. Dört sezondur ekranlarda olan dizi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Final bölümüne üç bölüm kalan dizinin finalinin ise 7 Haziran akşamı yayınlanacağı öğrenildi. 5. Sezon için kanaldan onay alamayan dizinin finalinin oldukça görkemli olacağı öğrenildi.

17-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar