Yasak Elma'dan ayrılır ayrılmaz yeni projeye koştu!

Yasak Elma'dan ayrılır ayrılmaz yeni projeye koştu!
Yasak Elma'dan geçen günlerde Alihan karakterine hayat veren Onur Tuna bomba bir şekilde ayrılmıştı. Şimdi ise yeni projeye koştu..

Fox Tv'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Yasak Elma geçtiğimiz hafta iki başrol oyuncusuna elveda dedi. Yasak Elma bu haberin şokunu üzerinden henüz atamamışken, yeni bir haber geldi. Onur Tuna yeni projeye koştu...

ONUR TUNA YENİ PROJE İLE GERİ DÖNÜYOR!

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin paylaştığı Yasak Elma dizisi geçtiğimiz haftalarda 3 ayrılık birden yaşadı. Başrol oyuncularından 3 isim Onur Tuna, Sevda Erginci ve Ahmet Kayakesen diziden ayrıldı. Dizinin hayranları bu ayrılık haberini çok üzgün bir şekilde karşıladı. Fakat aradan çok geçmeden yakışıklı oyuncu Onur Tuna'nın diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı. Onur Tuna, yeni projesi ile ilgili hayranlarına müjdeyi verdi. 27 Mayıs'ta çekimleri başlayacak bir sinema filmin de sevenlerinin karşısına tekrar çıkacağını belirtti. Çekimleri başlaması beklenen sinema filminin yönetmenliğini Deniz Denizciler yapacak. Sinema filminin konusu ise Ağır Romantik olacak. Yapımcılığını Ruhiyya Aliyeva'nın üstlendiği filmde Onur Tuna'ya güzel oyuncu Tuvana Türkay eşlik edecek.

Onur Tuna Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna, 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü tamamlamıştır. Eğitim hayatının yanı sıra ortaokul yıllarında basketbol oynayan Onur Tuna, İzmir'de 4 yıl modellik yapmıştır. İlk oyunculuk deneyimine 2011 yılında yayınlanan Hayat Devam Ediyor adlı dizi ile başlamıştır. 

Onur Tuna'nın rol aldığı yapımlar

Hayat Devam Ediyor - 2011 - Siraç Bakırcı

Huzur Sokağı - 2012

Filinta - 2014 - 2016 - Filinta Mustafa

Cesur Yürek - 2016 - Ömer

Yasak Elma - 2018 - Alihan Taşdemir

Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye kadrosunda!

Fox Tv ekranlarının hem kahkaha hem hüzün dolu dizisi Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisine dahil oldu. Yayınlandığı günden bu yana Fox Tv ekranlarının entrikalarla dolu dizisi olarak akıllara kazınan Yasak Elma her hafta izlenme rekorları kırıyor. Kadrosuna eklenen yeni isim ise Bizim Hikaye'de Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade oldu. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Nesrin Cavadzade'nin diziye katılması Yasak Elma hayranlarını heyecanlandırdı. Diğer yandan Bizim Hikaye izleyicisi de gelen bu habere çok üzüldü. Nesrin Cavadzade yani Bizim Hikaye'nin Tülay'ı uzun süredir dizi de rol almıyordu. Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrıldığını Bizim Hikaye yapımcısının sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla, 'Nesrin Cavadzade diziden ayrıldı' haberlerini doğruladı

 

24-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar