Yasak Elma'nın kötü adamı diziden ayrılıyor!

Yasak Elma'nın kötü adamı diziden ayrılıyor!
Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma'da adeta bir yaprak dökümü yaşanıyor. Tuvana Türkay'ın ardından dizinin kötü adamı Nadir yani Hakan Karahan da diziden ayrılıyor..

Fox Tv ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma'dan gelen ayrılık haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya da yayılan dizinin Leyla'sı yani güzel oyuncu Tuvana Türkay'ın diziye veda edeceği haberinin ardından bir veda haberi daha geldi. Yasak Elma dizisinden hangi oyuncu ayrılıyor? Tuvana Türkay'ın yanı sıra diziye veda eden hangi oyuncu oldu? İşte Yasak Elma dizisine veda eden o başrol oyuncusu...

Yasak Elma'nın kötü adamı Nadir diziden ayrılıyor!

Entrikaların hiç eksik olmadığı Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da yaprak dökümü yaşanıyor. Her bölümü ayrı aksiyon ve heyecanla devam eden dizinden gelen ayrılık haberleri dizi hayranlarını üzmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dizide Leyla karakterini canlandıran genç oyuncu Tuvana Türkay'ın diziden ayrılacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Tam Halit ile sallantılı bir aşk yaşayacak diziden ayrılması Yasak Elma hayranlarını şaşırtmıştı. Yıldız, Ender, Şahika ve Leyla arasında çıkan savaşa yenik düşen Leyla, dizinin 70. bölümü ile birlikte kadrodan ayrılacak. Tuvana Türkay'ın ayrılık haberi daha sıcaklığını sürdürürken, diziden bir ayrılık haberi daha geldi. Dizinin baş karakterlerinden biri sayılan o isim kim? Tuvana Türkay'ın yani Leyla'nın ardından Yasak Elma'ya hangi oyuncu veda ediyor? İşte detaylar..

Leyla'nın ardından Nadir'de diziye veda ediyor

Medyapım imzalı Fox Tv'nin fenomen dizisi Yasak Elma'nın yayınlanacak olan yeni bölümlerinde bir bir ayrılık gerçekleşecek. Önümüzdeki yeni bölümlerde yaşanacak olan flaş bir ayrılıkların başında diziye 70. bölüm ile veda eden güzel oyuncu yani dizide Leyla karakterini canlandıran Tuvana Türkay var. Diziye veda edecek olan ikinci isim ise herkesi şoke edecek. Baş karakterlerden biri haline gelen Nadir, dizinin son bölümlerinde büyük bir atağa geçmişti. Yıldız'a duyduğu ilgi karşısında hazırladığı doğum günü partisi ve evlenme teklifi ile Halit'i deliye çevirirken beklenmedik bir haber ortaya atıldı. Halit baş düşmanı olan Nadir karakterine hayat veren usta oyuncu Hakan Karahan'ın diziye veda edeceği açıklandı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın kaleminden çıkan habere göre; Yasak Elma dizisine yeni sezonun ortasında dahil olan ve Nadir Kılıç karakterini canlandıran usta oyuncu Hakan Karahan ile yollar ayrılıyor. Nadir karakteri yani Hakan Karahan, gelecek haftalarda yayınlanacak olan 71. bölümde diziye veda edecek.

13-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar