Yasak Elma'nın Leyla'sı Tuvana Türkay Diziden Neden Ayrılıyor?

Yasak Elma'nın Leyla'sı Tuvana Türkay Diziden Neden Ayrılıyor?
Yasak Elma'nın Leyla'sı Tuvana Türkay Diziden Neden Ayrılıyor? Dizinin güzel oyuncusu Tuvana Türkay Yasak ElmaYa 70. bölümde veda ediyor? Peki bunun sebebi ne? İşte cevabı!

Fox Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma’nın takipçileri şok bir ayrılık haberiyle sarsıldı. Med yapım imzalı dizi özellikle kadın izleyici grubu tarafından ilgiyle takip ediliyor. Üç sezondur ekranlara gelen dizi özellikle kadınlar arasındaki entrikalarla dikkat çekiyor. Dizinin kahramanlarından Şahika, Yıldız ve Ender arasında süren iktidar savaşlarının yön verdiği diziye bu sezon giren Leyla karakteri de sanki kuralmış gibi bu iktidar savaşlarının içine balıklama daldı ve dizinin erkek karakteri Halit’i ele geçirmek için çaba verdi. Ancak ne yazık ki Leyla karakteri için bu savaş kısa sürecek gibi görünüyor. Çünkü Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla karakterinin hikayesinin bittiği haberleri daha önceleri kulislerde konuşulurken şimdi gerçek oldu ve Leyla karakterinin diziden ayrılacağı açıklandı. İşte haberin detayları!

Yasak Elma İktidar Savaşında Bir Mağlup: Leyla

Yasak Elma hiç şüphesiz dizi tarihimizin em müstesna dizilerinden biri. Öyle ki dizinin kadınları arasında süren kavgalar dizinin ana hikayesi oluyor ve dizinin kadınları tüm hikayeyi domine ediyor. Böyle olunca da dizide entrika ve çapraşık ilişkiler, iç içe geçmiş durumlar ve ince ama etkili müdahaleler hiç eksik olmuyor. Özellikle Ender ve son zamanlarda Şahika arasında yaşanan savaş öyle bir hal aldı ki dizideki herkes bu fırtınaya tutulmuş durumda. Halit’i ve genelinde Argun Holdingi ele geçirme çabası bu iki karakterin neredeyse tüm hayat felsefesi olmuş durumda. Böyle olunca da entrika, kavga, gizli sırlar, taraf tutmalar dizide eksik olmuyor. Zaman zaman dizinin diğer kadın karakterleri Yıldız ve leyla2nın da bu çapraşık kavgaya dahil olmalarıyla pazartesi günlerinin tadına doyum olmayan dizisi Yasak elma ilgiyle seyrediliyor. Ancak bu kavga da artık bir karakter eksiliyor. Diziye bu sezon giren ve Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla karakteri diziden 70. Bölümle birlikte ayrılıyor. Tuvana Türkay’ın diziden ayrılma gerekçesi ise dizideki hikayesinin bitmesi. Aslına bakılırsa Leyla’nın varlığı diziye tat katıyor ve entrikayı derinleştiriyordu. Yani istense Leyla devam edebilirdi ama ne yazık ki Leyla Yasak Elma’ya veda ediyor.

Yasak Elma’da Neler Olacak?

Fox Tv’nin farklı tattaki dizisi Yasak Elma’nın sevilen karakterlerinden Leyla diziye 70. Bölümle birlikte veda ediyor. Bu vedanın dizide nasıl bir etki meydana getireceği ve kime yarar sağlayacağı ise şimdilik muamma. Ama Leyla’nın son zamanlarda Ender ile olan kötü ilişkisine bakılırsa Ender’in bu gidişte etkisinin olmadığını düşünmek saflık olur. Böyle olunca da Leyla’nın diziden ayrılmasının Ender ve yandaşlarına yarar sağlayacağı görülüyor. Bakalım görelim neler olacak?

01-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar