Yasak Elma’nın Sezon Finalinde Hangi Oyuncular Ayrılıyor?

Yasak Elma’nın Sezon Finalinde Hangi Oyuncular Ayrılıyor?
Beşinci sezonunun sonuna gelen ve ekranların en başarılı dizileri arasında yer alan Yasak Elma’da ayrılık mevsimi geldi. Diziden ilk ayrılacak isim ise Berk Oktay oldu.

Beşinci sezonunda olan ve yakında sezon finaliyle seyircisine kısa bir süre veda edecek olan başarılı dizi Yasak Elma’ya veda edecek isimler belli olmaya başladı. Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve ekranların en fenomen ve en entrika dolu dizisi olan yasak elma yayınlandığı her bölümde ve her sezonda seyirciyi ekrana bağlamayı başardı. Bu sezonda yine ilk üç içinde yer alan ve son bölümlerde ilk sıraya yükselen Yasak Elma’nın oyuncu kadrosunda yapım şirketi Medyapım her sezon büyük değişikliklere gitti. Hikaye olarak hemen hemen aynı konuları işlese de ana castında büyük ölçüde değişen Yasak Elma’da bu sezon sonunda da büyük değişiklikler ve ayrılıklar yaşanacak. Şimdilik diziden ayrılacaklar sadece yapımcı Fatih Aksoy tarafından bilinirken ayrılacaklar listesinde ilk isim netlik kazandı. Dizide iki sezondur yer alan ve Çağatay karakterine hayat veren başarılı oyuncu Berk Oktay’ın diziyle yollarını ayıracağı kesinleşti.

Çağatay Veda Ediyor

Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve beşinci sezon finali için hazırlanan başarılı ve reyting rekortmeni dizi Yasak Elma’da çanlar ayrılacak oyuncular için çalmaya başladı. Bu sezon yine büyük bir başarıyla ilk sıralarda yer alan ve adeta pazartesi akşamlarının en çok reyting alan dizisi olan Yasak Elma’da ayrılacak ilk isim belli oldu. İki sezondur dizide Çağatay karakterine hayat veren başarılı oyuncu Berk Oktay sezon sonunda hikayesi bittiği için diziyle yollarını ayıracak. İki sezondur Yasak Elma’da başarılı bir dönem geçiren başarılı oyuncunun diziyle vedalaşacağının öğrenilmesi ünlü ismin sevenlerini derinden üzdü. Son bölümlerde diziden ayrılacağının mesajlarının verildiği Berk Oktay’ın ardından diziden başka hangi isimlerin ayrılacağı ise şimdilik sır.

Pek Çok İsim Gitti

Medyapım tarafından hazırlanan ve pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma bugüne kadar kanalın en başarılı ve en uzun soluklu dizileri arasında yer aldı. İlk başladığı günden itibaren pek dizide yer alan ve hikayesi bittiği için diziyle vedalaşan isimler arasında

-          Talat Bulut

-          Onur Tuna

-          Sevda Erginci

-          Nesrin Cavadzade

-          Şafak Pekdemir

-          Barış Kılıç

-          Kıvanç Kasabalı

-          Ayşegül Çınar

-          Gökhan Alkan

-          Sarp can Köroğlu

-          Tuvana Türkay

-          Can Nergis

-          Hakan Karahan

-          Nilperi Şahinkaya

-          Ve Erdal Özyağcılar bulunuyor.

20-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar