Yasak Elmanın Sezon Finaline Sürpriz Konuk Oyuncu

Yasak Elmanın Sezon Finaline Sürpriz Konuk Oyuncu
Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma 5. Sezon finaliyle pazartesi akşamı ekrana gelecek. Dizinin sezon finali bölümüne ise sürpriz bir konuk oyuncu yer alıyor.

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve beşinci sezonunda olan Yasak Elma efsane diziler arasına girmeyi başardı. Yayına başladığı günden itibaren her zaman en çok reyting alan dizilerden olan Yasak Elma pazartesi akşamları beş sezondur Fox Tv’nin reytinglerde zirvelerde yer almasını sağladı. Her sezon sonuna doğru kadrosunda büyük değişiklikler yaşayan ve hikayede ve oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler yapan Yasak Elma’nın beşinci sezonun final bölümü önümüzdeki pazartesi akşamı seyirciyle buluşacak. Sürpriz bir sezon finaliyle seyirciye kısa bir süre veda edecek olan dizinin sezon final bölümünde sürpriz bir oyuncu yer alacak. 6. Sezon için onay alan ve bu 6. Sezon Yasak Elma için son olacak olan filmin kadrosunda yer alan oyunculardan bazıları ile ise yollar ayrılmaya devam ediyor.

Sezon Finaline Sürpriz İsim

Med Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan Yasak Elma’da bir sezon daha sona eriyor. Beşinci sezonu da büyük bir başarıyla tamamlayan ve yine pazartesi akşamlarının en çok izlenen ilk üç dizisi arasında yer almayı başaran Yasak Elma önümüzdeki pazartesi akşamı sezon finaliyle ekrana geliyor. Sezon finalinde seyirciye büyük bir sürpriz hazırlayan senarist dizinin son sahnesinde aynı araba içinde üç isim yer alacaktır. Sürpriz bir sona hazırlanan dizinin son bölümünde ise başarılı ve ünlü isim İnci Pars Özgürgün konuk oyuncu olarak yer alacak. Seda karakterini canlandıracak oyuncunun dizide Ender’in yakın arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Uzun zamandır setlerden uzak kalan oyuncunun yeniden ekranlara döneceği de ayrıca öğrenildi.

5. Sezon Finalinde Sürpriz Son

Fox Tv ekranlarında 5. Sezon finaliyle pazartesi akşamı ekrana gelecek olan Yasak Elma’da sürpriz bir sezon finali seyirciyi bekliyor. Sezon finali bölümünde Yıldız, Ender ve Çağatay aynı arabada yolculuk ederken aracın frenleri tutmaz ve araç uçurumdan aşağıya yuvarlanır. Bu sürpriz sonda araçta bulunanlardan hangisinin 6. Sezonda yer alacağı ise merak konusu olarak bırakılıyor. Ancak Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay’ın diziye veda edeceği bilinirken Ender’i canlandıran Şevval Sam’ın durumunun ise netlik kazanmadığı öğrenildi. Diziden ayrılacak oyuncuların yapımcı ile görüşmeden sonra belirleneceği öğrenildi.

09-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar