Yasak Elma’nın Ünlü Oyuncusu Domuz Gribi Oldu!

Yasak Elma’nın Ünlü Oyuncusu Domuz Gribi Oldu!
Yasak Elma'nın ünlü oyuncusu Leyla karakterini canlandıran Tuvana Türkay domuz gribi oldu. Oyuncu tedavisinin ardından istirahat için evine gönderildi. detaylar haberimizde!

Fox Tv’nin Pazartesi akşamlarının sevilen ve entrika dolu dizisi Yasak Elma’nın oyuncularından şarkıcı ve oyuncu Tuvana Türkay’ın başı hem dizide hem de kendi özel yaşamında dertte. Güzel oyuncu özellikle son bölümlerde dizide dizinin en tehlikeli kadını Ender’le yaşamaya başladığı savaşta kaybedecek gibi görünüyor. Ender’in eski eşi Halit Argun’la bir ilişki yaşamaya başlayan Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla karakteri bu ilişkinin sonunda Ender’in bütün gazabını üstüne çekmiş gibi görünüyor. Ender’in seninle uğraşırım diyerek tehdit ettiği Leyla dizide zor anlar yaşıyor. Güzel oyuncu aynı zamanda dizi dışındaki hayatında da bu günlerde sıkıntılı bir süreç geçiriyor. Her ne kadar yeni bir şarkı yapsa da ve bunun heyecanını yaşasa da geçirdiği tehlikeli hastalık tüm bunların üzerine tuz biber ekmiş durumda. Güzel oyuncuya geçtiğimiz günlerde domuz gribi teşhisi konduğu öğrenildi.

Tuvana Türkay’ın Zor Günleri!

Yasak elma’nın güzel oyuncusu şarkıcı ve oyuncu Tuvana Türkay’ın başı bu günlerde dertten kurtulmuyor. Dizide Ender’e kafa tutması ve Halit Argunla bir ilişkinin içine girmesi üzerine Ender’in öfkesini üzerine çeken oyuncu son bölümlerde zor anlar yaşıyor. 70. Bölümle birlikte diziye veda edeceği konuşulan oyuncunun özel hayatında da büyük bir tehlike geçirdiği öğrenildi. Tuvana Türkay’ın geçtiğimiz günlerde domuz gribine yakalandığı ve birkaç gün boyunca hastanede tedavi gördüğü ve daha sonra evde dinlenmesi için taburcu edildiği öğrenildi. Güzel oyuncunun tehlikeli süreci atlattığı ve sağlığının hızla düzeldiği belirtildi.

Eda Ece Paylaştı!

Yasak Elma’da birlikte çalışan Tuvana Türkay ve Eda Ece aynı zamanda dışarıda da iyi iki arkadaş. Tuvana Türkay’ın geçtiğimiz günlerde geçirdiği domuz gribi hastalığını instagram hesabından paylaşan Eda Ece “Tuvana domuz gribi oldu. Yeni şarkısını dinleyin. Her dinleme bir geçmiş olsun” notuyla paylaştı. Bilindiği gibi aynı zamanda şarkıcı da olan Tuvana Türkay geçtiğimiz günlerde yeni bir şarkı çıkarmıştı. Güzel oyuncunun şimdi evinde dinlendiği öğrenilirken domuz gribinden tamamen kurtulduğu belirtildi.Bizde canlitv.com ailesi olarak güzel oyuncuya geçirdiği bu hastalıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

10-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar