Yasak Elma’nın Yıldız’ı müjdeyi verdi!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı müjdeyi verdi!
3 sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle başrol oynayan Eda Ece kendisini takip eden hayranlarına müjdeyi verdi

3 sezondur pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle başrol oynayan Eda Ece evde geçen karantina günlerini paylaştı. Yasak Elma’nın Yıldız’ı kendisini takip eden hayranlarına müjdeyi verdi. Eda Ece, evde neler yapıyor ve takipçileriyle paylaştığı müjde nedir, haberimizde. Şimdi detaylar

Yasak Elma’nın Yıldız’ı müjdeyi verdi!

Dünyayı kasıp kavuran Coronavirüs hepimizi evlerimize hapsetti. Ünlüler dünyası da bu sosyal izolasyondan payını aldı ve evlerinde karantinaya çekildi. Sosyal medya hesabı Instagram'dan müjdeli haberi veren Eda Ece, karantina günlerinde kendini yemek yapmaya verdiğini açıkladı.

Yemek programı yapacak!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle adından sıkça söz ettiren yıldız oyuncu Coronavirüs nedeniyle kapandığı evinde neler yaptığını hayranlarıyla paylaştı. Karantina günlerinde evinde vakit geçiren yıldız oyuncu, zaman zaman sosyal medya hesabı Instagram'dan canlı yayın açarak sevenleriyle buluşuyor. Eda Ece, son müjdesini de yine böyle bir canlı yayında instagram'dan verdi.

Karantina günlerinde kendisini yemek yapmaya adayan Eda Ece, son paylaşımının altına şu notu düştü. Canlitv platformu olarak Eda Ece’nin paylaşımını aynen yayınlıyoruz: "Bütün Türk Mutfağı yemeklerini yaptım, şimdi dünyanın başka mutfaklarına geçiyorum. Karantina çıkışı artık mutfağı bilen bir kimseyim. Çağrıldığım ama gidemediğim yemek programları vardı, bekleyin beniii"

Küresel salgın Coronavirus tehditi sona erince ve karantinadan çıktıktan sonra yemek programlarında hayranlarıyla buluşacağını ifade eden Eda Ece’nin müjdesi anında sosyal medyayı harekete geçirdi.  Yemek programı yapacağını söyleyen yıldız oyuncunun paylaşımına olumlu yorumlar ve binlerce beğeni geldi. Bu yorumlarla iyice keyiflenen Eda Ece, takipçilerine espirili yorumlarla karşılık verdi. Bazı takipçileri, Eda Ece'ye sipariş verirken bazıları yemek tarifi bile verdi.

Eda Ece Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu Şişli Terakki Lisesi’nden mezun oldu. Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitiren Ece’nin hayalinde hep oyunculuk vardı. 2003 yılında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde konuk oyuncu olarak bir süre oynadı. 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atan çeşitli dizi ve filmlerde boy gösterdi. Güzel oyuncu halen Yasak Elma dizisinde başrol oynamaktadır.

Rol aldığı filmler

2013 Kızım İçin

2015 Kocan Kadar Konuş

2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş

2016 Görümce Deniz Başrol

2017 Dede Korkut Hikayeleri

Tv Dizileri

2003 Hayat Bilgisi 

2011 Pis Yedili Günçiçek Başrol

2014 Beni Böyle Sev Zeyno Yardımcı Oyuncu

2015 İlişki Durumu: Karışık Elif

08-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar