Yasak Elma'ya Sürpriz Transfer

Yasak Elma'ya Sürpriz Transfer
son yıllara damgasını vuran başarılı dizi Yasak Elma 6. sezon için hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna usta isim Bekir Aksoy dahil oldu.

Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olan ve beş sezonu bitiren ve altıncı sezon çekimleri için hazırlıklarını yapan fenomen dizi Yasak Elma ayrılan oyuncuların yerine yeni isimlerle anlaşmaya devam ediyor. Son beş sezona damgasını vuran ve pazartesi akşamları Fox Tv ekranlarında yayınlanan entrika dolu dram dizisi Yasak Elma Med yapım tarafından hazırlanıyor. Bugüne kadar pek çok üst düzey oyuncunun rol aldığı Yasak Elma’nın 5. Sezon finalinde ünlü oyuncu Berk Oktay diziye veda etmişti. Bu sezon final sezonu olması planlanan Yasak Elma’nın yeni sezon için hazırlıklara başladığı ve yakın bir zamanda sete çıkacağı öğrenildi. Dizinin yeni sezon cast çalışması ise devam ediyor. Oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam eden Yasak Elma’ya ünlü ve usta bir oyuncu katıldı.

Bekir Aksoy Yasak Elma’da

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve beş sezonu geride bırakarak başarılı bir yayın grafiği ortaya koyan Yasak Elma 6. Ve final sezonuna hazırlanıyor. Bugüne kadar aldığı reytinglerle pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma beş sezondur kanalının en çok izlenen dizilerinden biri olma başarısını gösterdi. Kadın – Güç – Aşk – Para konularındaki hikayesiyle dikkatleri çeken ve reytinglerde oldukça yüksek reytingler alan Yasak Elma son sezonunda yeni oyuncuları kadrosuna katmaya devam ediyor. Bugüne kadar her sezon yeni ve üst düzey oyuncularla sezona başlayan Yasak Elma bu geleneğini bu sezon da devam ettiriyor. Dizinin 6. Sezonunda rol alması için usta isim Bekir Aksoy’la anlaşan Yasak Elma cast çalışmalarına devam ediyor.

Ender’le Aşk Yaşayacak

Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan fenomen dizi Yasak Elma yeni sezon çekimleri için sete çıkmaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosunu Bekir Aksoy ile takviye eden dizinin 6. Sezonunda yine entrika ve olaylar seyirciyi ekrana bağlayacak. Diziye yeni katılan usta isim Bekir Aksoy’un dizide Engin karakterine hayat verecek. Engin (Bekir Aksoy) hikayede Handan’ın (Şebnem Dönmez) abisi olacak ve ilerleyen bölümlerde dizinin en çok sevilen karakterlerinden Ender’le yakınlaşarak bir ilişki içine girecek. Bugüne kadar dizide pek çok isimle ilişkisi olan ve evlenen Ender’in ilerleyen bölümlerde Engin’le evlenip evlenmeyeceği ise bilinmiyor. Yasak Elma çok yakında 6. Sezon ve yeni bölümleriyle Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak.

05-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar