Dilan Çiçek Deniz Venedik Film Festivalinde

Dilan Çiçek Deniz Venedik Film Festivalinde
Şimdilerde Kusursuz Kiracı dizisi ile seyirciyle buluşan Dilan Çiçek Deniz bu yıl 79.’su düzenlenen Venedik Film festivalinde kırmızı halıda yürüyecek.

Türkiye’nin önde gelen güzel ve başarılı oyuncularından biri olan Dilan Çiçek Deniz bu yıl 79.’su düzenlenecek olan Venedik Film Festivali’nde özel konuk olarak ağırlanacak. Dünyanın en ünlü festivallerinden biri olan ve bu sene 79.’su düzenlenecek olan Festivalin ana sponsoru olan Armani Beauty, festivalin onur konuğu olarak ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz’i İtalya’da ve Venedik’te ağırlayacak. Festival süresince İtalya’da çeşitli etkinliklere de katılacak güzel oyuncu ayrıca Venedik Film Festivali’nde kırmızı halıda da boy gösterecek ve yürüyecek. Festivalin ana sponsoru olan Armani Beauty ayrıca festival süresince pek çok etkinliğe de katkı sağlayacak.

Kırmızı Halıda Yürüyecek

Türkiye’nin son dönemde parlayan yıldızlarından biri olan ve bugüne kadar yer aldığı pek çok dizi ve filmle seyircinin gönlünde yer edinen başarılı ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz bu sefer de İtalya’nın Venedik şehrinde boy gösterecek. Bu yıl 79. Kez düzenlenecek olan dünyanın en önemli film festivallerinden biri olan Venedik Film festivaline, festivalin ana sponsoru Armani Beauty’nin özel konuğu olarak katılacak olan Dilan Çiçek Deniz ayrıca kırmızı halıda yürüyecek ve özel akşam yemeğine katılacak. Dilan Çiçek Deniz öbür taraftan festival süresince Armani Beauty’nin değişik organizasyonları ve etkinliklerinde de yer alacak. Dilan Çiçek deniz bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Armani Beauty ile devam eden iş birliğimiz kapsamında Venedik’teyiz. Gerçekleşecek kırmızı halı ve film gösterimi için çok heyecanlıyız” açıklamasını yaptı.

Kusursuz Kiracı İyi Başladı

Öbür taraftan ünlü ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz Fox Tv ekranlarında başlayan ve henüz ilk bölümü yayınlanan Kusursuz Kiracı adlı diziyle sevenleriyle buluştu. Dizide bir gazeteciyi canlandıran güzel oyuncunun rol aldığı dizi ilk bölümünde seyirciden tam not aldı. Güzel oyuncu dizinin ilk bölümündeki performansıyla seyirciden ve otoritelerden tam not aldı. Ünlü ve güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz dizide Serkay Tütüncü ile başrolü paylaşıyor. Dizi bir apartmanda yaşayan insanların hikayelerine ve apartmanda meydana gelen gizemli ve tuhaf olaylara değiniyor. Dilan Çiçek Deniz hikayede Serkay Tütüncü ile aynı daireyi paylaşan bir kiracı olarak yer alıyor.

05-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar