Harbiye’de Yasemin Sakallıoğlu Rüzgarı Esti

Harbiye’de Yasemin Sakallıoğlu Rüzgarı Esti
Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen Yasemin Sakallıoğlu Harbiye açık hava sahnesinde herkesi kendine hayran bıraktırdı.

Yasemin Sakallıoğlu bir ilke imzasını attı. Her hali ile insanları güldürmeyi, eğlendirmeyi başaran sosyal medya fenomeni, Harbiye açık hava sahnesinde ilk kadın komedyen olarak gösteri yaptı. Yasemin Sakallıoğlu  Harbiye sahnesinde seyircilerine ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir ?’ isimli tek kişilik skecini gerçekleştirdi.

Sosyal medya fenomeni Yasemin Sakallıoğlu en büyük hayalini gerçekleştirdi. Çektiği videolar ile ilerleyen daha sonra ekranlarda tanınmış bir yüz haline gelen  Yasemin Sakallıoğlu’nun en büyük hayali Harbiye açık hava sahnesinde hayranları ile buluşabilmekti. Yasemin Sakallıoğlu sahneden inene kadar kahkaha sesleri devam etti. Yasemin Sakallıoğlu bu kez sadece güldürmek ile kalmadı. Muhteşem dans gösterileri ile herkesi büyülemeyi başardı.

Dans Gösterisini 3 Kez Tekrarladı

Yasemin Sakallıoğlu aylardır emek harcadığı hazırlığı beklediğinden daha büyük ilgi gördü. Ünlü fenomen Yasemin Sakallıoğlu dans gösterilerinde müzik seçiminde Tarkan ve İbrahim Tatlıses’i tercih etti. Ünlü şarkıcı Tarkan’dan şımarık ve İmparatordan son dönemlerin herkesin diline dolanmış olan Domdom Kurşunu şarkısı ile sahne aldı. Seyircisi tarafından büyük ilgi gören ünlü fenomen Yasemin Sakallıoğlu gösterisini 3 kez tekrarladı.

Jüpiter Renkleri ile Sahne Aldı

Ünlü fenomen Yasemin Sakallıoğlu  Harbiye açık hava sahnesin de seyirci karşısına çıkmak için kıyafet seçiminde  de farkını konuşturmayı başardı. Yasemin Sakallıoğlu gösteride kullanacağı kıyafetleri sıra dışı mayoların stilisti modacı Cihan Nacar’a diktirdi. Ünlü fenomen Yasemin Sakallıoğlu , kıyafetlerinin renk seçiminde 3 kırmızı ve yeşil olarak tercih eti. Espirileri ile herkesi kendine bağlayan ünlü fenomen Jüpiter renklerini kullanarak yeşil ve kırmızı renklerini kullandı. Yasemin Sakallıoğlu bu renklerin kendisini desteklediğini belirtti. Yasemin Sakallıoğlu Burak Yırtar ile birkaç ay önce dünya evine girmişti. Ünlü fenomen gösterisinde nikahında takılmayan altınlar ve akrabalarına atıfta bulunarak seyircilerini kahkahaya boğdu. 

Sanatçı Dostları Yalnız Bırakmadı

Yasemin Sakallıoğlun’nun Harbiye açık hava sahnesindeki gösteride yalnız değildi. Hayalini gerçekleştiren Yasemin Sakallıoğlu’na seyircilerin arasında destek olmaya gelen sanatçı arkadaşlarıda vardı. Hilal Saral, Bensu Soral, Cemal Can Seven , Amine Gülse Özil gibi pek çok ünlü arkadaşı gösteriyi izlemek için en ön sıralarda yerlerini aldılar.

20-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar