Yemin Dizisi’nin Yeni Karakteri Yağmur Shahbazova Kimdir?

Yemin Dizisi’nin Yeni Karakteri Yağmur Shahbazova Kimdir?
Kanal 7'nin reytingi yüksek dizisi Yemin yeni yayın dönemine yine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Yemin yeni oyuncularla kadrosunu güçlendiriyor. Peki Yağmur Shahbazova kimdir?

Kanal 7 son zamanlarda yayınladığı günlük dizilerle oldukça başarılı bir grafik yakalamayı başardı. Kanal, of prime time dışında, prime time da dahi günlük dizilerle seyirciyi kendi ekranına çekmeyi başardı. Hint dizileriyle başlayan bu süreç geçtiğimiz sezon başlayan ve bir anda seyircinin oldukça beğendiği ve reytinglerde üst sıralarda yer alan Yemin kanalı ve yapımcısını oldukça memnun etti. Her akşam seyirciyi ekrana bağlamayı başaran dizi sezon arası verirken birçok soru işaretiyle seyirciye veda etmişti. Bu soru işaretlerinden biri dizinin başrol oyuncularından Kemal’in kızının bakıcısı ve aynı zamanda Kemal’le birbirlerini seven Leyla’nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı idi. Bu soru yaz ayları boyunca seyirci tarafından merak edildi. Son olarak diziye katılan Azeri oyuncu Yağmur Shahbazova’nın Leyla’nın yerine diziye dahil olduğu söylentileri kulislerde konuşulmaya başlandı. Bizde Yağmur Shahbazova kimdir sizler için araştıralım dedik.

Yemin Dizisi Yağmur Shahbazova Kimdir?

Karamel Yapım tarafından Kanal 7 için hazırlanan ve günlük olarak yayınlanan Yemin Dizisi geçtiğimiz sezon kanalın en çok seyredilen yapımlarından biri olarak dikkatleri çekti. Aynı zamanda reytinglerde de oldukça başarılı bir grafik yakalayan dizi seyircinin merakla takip ettiği dizilerin başında yer aldı. Dizi yeni sezona hazırlanırken yeni oyuncularla da kadrosunu güçlendirdi. Bu oyunculardan biri de Azeri oyuncu Yağmur Shahbazova oldu.

Azerbaycanlı olan Yağmur Sahahbazova’nınannesi de kendisi gibi oyuncudur. Annesinin tiyatrosunda çalışan Rejisör Rövşan İsax tarafından keşfedilen güzel oyuncu Yağmur Shahbazova daha sonra bu meslekte oldukça başarılı olmuştur. Ülkemizde Atv’de yayınlanan Vicdan hakkı adlı dizide oynayan ve seyirci tarafından sevilen güzel oyuncu nazara inanmakta ve nazardan oldukça korkmaktadır. Oyuncunun Yemin Dizisi’nde oynayan ve Leyla karakterini canlandıran Munise Özlem’e de yüz hatları olarak oldukça benzemektedir. Oyuncunun şimdilik hangi rolde oynayacağı bilinmemektedir.

Yemin Dizisi Konusu

Yemin iki gencin birbirlerini sevmemesine karşın mecburen evlenmek zorunda kalmalarını konu alıyor. Taşradan gelen Reyhan babası kadar sevdiği ve dayı olarak bildiği Hikmet’in çok hasta olduğunu öğrenir ve onun son isteğini yerine getirmek ister. Hikmet’in isteği Reyhan’ın oğlu Emir ile evlenmesidir. Emir ise serseri bir gençtirve bu evliliğe karşıdır. Ancak babasının baskısı sonrası Reyhan ile evlenir. Reyhan gerçeği Emir’e söylememek için, Emir ise Reyhan’la gerçek manada evli olmamak için yemin ederler. Ancak gelişen hikayeler ikiliyi zorlamaya başlar.

29-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar