Fazıl Say ve Ece Dağıstan Evliliklerini Anlattı

Fazıl Say ve Ece Dağıstan Evliliklerini Anlattı
2019 yılında evlenen ünlü piyanist çift Fazıl Say ile Ece Dağıstan Say bir dergiye verdikleri röpoırtajda evlerini hala birleştirmediklerini dile getirdiler.

Müzik dünyasının altın çocuklarından biri olan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve eşinin bugün magazin basınında yer alan evlilikleriyle ilgili bir haber herkesin dikkatini çekti. 2019 yılında evlenen ünlü çiftin bir dergiye verdikleri röportajdan alınan bir kesit tüm okurların merakını ve ilgisini çekti. Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve yine kendisi gibi piyanist olan eşi Ece Dağıstan 2019 yılında İtalya’nın Milano şehrinde nikah masasına oturarak evlenmişlerdi. Ünlü çift bugün magazin basınında yer alan bir haberle bir anda okur kitlesinin gündemine geldi. Ünlü çiftin bir dergiye verdikleri röportajla evlilikleri hakkında ilginç gerçekler de ortaya çıktı. Ünlü isimler verdikleri röportajda evlendiklerini ancak evlerini birleştirmediklerini dile getirdiler. İşte haberin detayları!

Evliler Ama Evleri Aynı Değil

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl say ve yine kendisi gibi piyanist olan eşi Ece Dağıstan 2019 yılında İtalya’nın Milano şehrinde nikah masasına oturarak evlenmişlerdi. Çift yaklaşık 2 yıldır evli olmalarına rağmen hala evlerini birleştirmiş değiller. Ünlü çiftin bir dergiye verdikleri röportaj bugün oldukça dikkat çekti. Röportajda Ece Say ilişkileriyle ilgili olarak “biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Ben Fazıl’a veya o bana, hala sırt çantalarımızla gelip gidiyoruz” ifadelerini kullandı. Aynı şekilde eşi Ece Say’a katılan ünlü piyanist Fazıl say’da “asla sıkılmayız. Ayrı evlerde yeni aşıklar gibi yaşıyoruz. Herkesin kendi işi, çalışması, hayatının bireyselliği var” ifadelerini kullandı.

2019 Yılında Evlendiler

İtalya’nın Milano şehrinde 2019 yılında evlenen çiftin nikahını Türkiye Cumhuriyeti Milano Başkolonsu Özgür Uludüz kıyarken çiftin şahitliğini ise Eşra Erlevent ve Hande Yılmaz yaptı. 2 yıldır evli olan çiftin zaman zaman sosyal medyada çıkan paylaşımları evliliklerinin gayet yolunda gittiğini gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Trabzonspor futbol karşılaşması sırasında Fazıl Say’ın televizyon başındaki görüntüleri bir anda gündem olmuştu. Tutkulu bir Fenerbahçe taraftarı olan Fazıl Say’ın maç sırasında Fenerbahçe’nin kaçırdı goller sonrasında verdiği tepki ve yastıkla sağa sola vurması olay olmuştu. Piyanist Ece Dağıstan Say bu durumu sosyal medya hesabından “taşkın aşkım” ifadelerini kullanmıştı.

20-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar