Zeynep Bastık ünlülerin akın ettiği bir nikahla evlendi

Zeynep Bastık ünlülerin akın ettiği bir nikahla evlendi
Ünlü şarkıcı ve fenomen Zeynep Bastık 3 yıldır birlikte olduğu Tolga Akış ile nikah masasına oturdu. Zeynep Bastık ünlülerin akın ettiği bir nikahla evlendi. İşte tüm detaylar…

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın mutlu günü. Ünlü isim 3 yıldır beraber oldukları bilinen menajeri Tolga Akış ile evlendi. Ünlü şarkıcının nikahı sosyal medyada oldukça ilgi gördü ve nikaha katılan isimler paylaşımlarıyla dikkat çekti. Zeynep Bastık ve eşi Tolga Akış sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da yapılan nikaha Bastık'ın birçok ünlü dostu katıldı. Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın nikah töreni bir otelde gerçekleşti. Nikaha katılan birçok isim de şıklıkları ve partnerleriyle geceye renk kattı. Nikah fotoğraflarına yansıyan Bastık ve Akış çiftinin köpeği ise giydiği kıyafet ve sevimliliği ile dikkateleri üzerine çekti.

Zeynep Bastık'ın nikahına ünlü isimler akın etti

Çeşme Alaçatı'da bir otelde gerçekleşen Zeynep Bastık ve menajeri Tolga Akış'ın nikah törenine birçok ünlü isim de katıldı. Bastık'ın sanatçı dostları da bu özel günde onları yalnız bırakmadı. Bastık'ın nikah şahitliğini Esra Akpınar, Can Büyükkalkan ve Eylem Derçin yaptı. Tolga Akış'ın şahitleri ise Berk Akardaş, Oğuzhan Koç, Ahmet Tuğrul Ağırbaş ve Eylül Dölkeleş oldu.

Nikah törenine katılan ünlü isimler arasında Demet Özdemir, Oğuzhan Koç, Eser Yenenler, Berfu Yenenler, şarkıcı Edis, Aslı Bekiroğlu da vardı. Gecenin en dikkat çeken çifti ise sürpriz aşklarıyla magazin dünyasının gözdesi olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç oldu. Ünlü çift gecenin dikkat çeken çiftiydi. Aynı zamanda çiftin nikah şahidi de olan Oğuzhan Koç çek güzel bir gece olduğunu belirtti ve yeni evli çifte mutluluklar diledi.

Ünlülerin akın ettiği Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın nikah töreni oldukça eğlenceli geçti. Zeynep Bastık güzel sesiyle seslendirdiği şarkılarla konuklarına hoş anlar yaşattı. Zeynep Bastık 1993 doğumlu ve 28 yaşında. Ünlü şarkıcı dijital platformlarda yaptığı programlarla dikkat çekiyor. Sesi ve şarkılarıyla öne çıkan Zeynep Bastık'a mutluluklar diliyoruz.  

08-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar