Yeni dizi : KADIN!

Yeni dizi : KADIN!
Özge Özpirinçci'nin başrolünü oynayacağı yeni dizi Kadın ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda yayınlanacak olan dizide Özge Özpirinçci'ye eşlik edecek olan isim belli oldu. İşte detaylar..

Star TV ekranlarının kısa bir süre önce final yapan dizisi Anne'nin yapım ekibi yeni bir dizi için kolları sıvadı. Japon dizisinden uyarlanacak olan Kadın adlı dizinin başrol oyuncusu olarak başarılı ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci seçildi. Merve Girgin'in yönetmenliğini yapacağı dizikadın başrol oyuncusu Özge Özpirinçci'nin annesi de Bennu Yıldırımlar canlandıracak. Bennu Yıldırımlar en son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Altınsoylar dizisinde rol almıştı. Altınsoylar'da Saadet karakterini canlandıran Bennu Yıldırımlar kendini özletmişti. Çoğu kişi ise onu efsane dizi Yaprak Dökümü'ndeki Fikret karakteri ile tanımıştı.

Özge Özpirinçci yeniden ekranlarda!

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Özge Özpirinçci'nin yeni dizisi belli oldu. Yaz sezonunda Fox TV'de yayınlanacak olan dizinin başrol oyuncusu olarak seçilen Özge Özpirinçci'nin bu haberi sevenlerini mutlu etti.

Yeni sezon dizileri teker teker ekranlara gelmeye başladı. Son olarak internetin yeni fenomen dizisi Fİ'ye konuk oyuncu olarak katılan güzel oyuncu Özge Özpirinçci yeniden bizlerle olacak. Japon uyarlaması ‘Anne’ dizisinin yazarına ait olan Woman (Kadın) adlı dizi yeni sezonda Fox Tv'nin yeni dizisi olacak. Bu dizinin başrol oyuncusu olarak da başarılı isim Özge Özpirinçci seçildi. Dizinin ekim ayında Fox Tv'de yayınlanması bekleniyor. Yeni dizi Kadın'ın yeni bölümlerini canlı izlemek için Fox Tv Canlı İzle adresini ziyaret edebilirsiniz...

14-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar