Yeni dizi Yüz Yüze ve Sinem Kobal...

Yeni dizi Yüz Yüze ve Sinem Kobal...
Yüz yüze çok yakında Show Tv'de başlıyor. Merakla beklenen dizide başrolde Sinem Kobal yer alıyor. Sezona iddialı bir giriş yapması beklenen dizinin yıldızı Sinem Kobal kimdir? Başarılı oyuncu bakalım diziye nasıl hazırlandı?

Sinem Kobal, yeni dizi Yüz Yüze’de bir polisi canlandıracak. Rolü için tam gaz hazırlanan oyuncu poligon eğitimi almanın yanında, birde yakın dövüş eğitimi aldı. Başarılı oyuncunun daha öncede boks yaptığı biliniyordu.

Yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı, Burak Sağyaşar’ın,  yönetmenliğini Osman Taşçı, senaryo yazarlığını ise Ethem Özışık’ın yaptığı Yüz Yüze dizisi çok yakında ekranlarda olmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun yer aldığı dizide aynı zamanda Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Merve Dizdar, Selin Yeninci, Başak Daşman, Nihal Telcan, Kaan Uluca, Celal Öztürk gibi isimler de yer alıyor.

Sinem Kobal Kimdir?

14 Ağustos 1987 İstanbul doğumlu olan sanatçı 1.71 boyundadır. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

Oynadığı diziler:

Analar ve Anneler Zeliha

Gönül İşleri Sevda

Mor Menekşeler

Küçük Sırlar Su Mabenci

Selena Selena 2006-2009

Belalı Baldız Konuk Oyuncu (6.bölüm)

Arka Sokaklar Konuk Oyuncu

Nefes Nefese Aslı Gül

Lise Defteri İnci

Muhteşem Yüzyıl Ayşe

Dadı Dilara 

07-10-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar