Yoktan Seçmeli dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Yoktan Seçmeli dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?
Yeni dizi Yoktan Seçmeli ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Okuma provası yapılan Yoktan Seçmeli'nin oyuncu kadrosunda kimler var. İşte Yoktan Seçmeli ile ilgili tüm detaylar…

Ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi Yoktan Seçmeli ile ilgili detaylar belli oldu. Yeni dijital dizi Yoktan Seçmeli güçlü bir senaryo ve oyuncu kadrosuyla geliyor. NTC Medya ve Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği Yoktan Seçmeli dizisinin okuma provaları yapıldı. Okuma provaları için bir araya gelen oyuncular toplu şekilde poz verdi. Son dönemde hazırlıkları başlayan yeni dizilerden biri olan Yoktan Seçmeli merakla beklenmeye başlandı. Ünlü oyuncuları bir araya getiren proje dijital paltform için hazırlanıyor.

Yoktan Seçmeli oyuncu kadrosu belli oldu

NTC Medya ve Mehmet Yiğit Alp tarafından hazırlanan Yoktan Seçmeli dizisinden gelen görüntüler seyirciyi heyecanlandırdı. Oyuncu kadrosunda ise bir birinden başarılı isimler yer alıyor. Hazar Ergüçlü, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Hande Doğandemir, Selim Bayraktar, Ayşe Melike Çerçi, Berat Efe Parlak, Mahir İpek, Onur Dilber ve Aleyna Solaker Yoktan Seçmeli oyuncu kadrosunda yer alıyor. Birçok başarılı projeye imza atan NTC Medya ve yapımcı Mehmet Yiğit Alp'ten heyecan uyandıran bir proje daha geliyor. NTC Medya Maria İle Mustafa dizisini de hazırlayan yapım şirketiydi.

Yoktan Seçmeli dizisinin konusu nedir?

NTC Medya ve Mehmet Yiğit Alp'ın yapımcılığında Atv'de yayınlanan Akıncı dizisi de çekiliyor. Farklı projelerle gündeme gelen yapım şirketi son olarak dijital platform için hazırladıkları Yoktan Seçmeli dizisi için çalışmalarını devam ettiriyor. Sezonun bitmesine kısa bir süre kala yapım şirketleri yaz dizileri ve yeni sezon için yeni projelerin hazırlığına başladı. Yoktan Seçmeli dizisi de son dönemde seyirciyle buluşmaya hazırlanan dizilerden biri. Dizinin okuma provalarından gelen ilk fotoğraflar ise hem seyirciyi hem de oyuncuları heyecanlandırdı. Çekimlerine kısa süre sonra başlanacak Yoktan Seçmeli dizisi, birbiriyle bağlantılı farklı hayatların hikayesini ekrana taşıyacak. Hazar Ergüçlü, Serkan Keskin, Serhat Kılıç, Hande Doğandemir gibi başarılı oyuncuların başrolde olduğu Yoktan Seçmeli merakla bekleniyor. Yoktan Seçmeli dizisinin yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

31-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar