Yunan yapımı dizinin başrolü ünlü oyuncu Burak Hakkı oldu!

Yunan yapımı dizinin başrolü ünlü oyuncu Burak Hakkı oldu!
Yunan yapımı polisiye dizisinde Türk izleyiciler için büyük bir sürpriz yaşandı. Ekrana gelecek dizinin başrolünde Burak Hakkı yer alacak.

Yunanistan'ın en çok izlenen ulusal kanallarından biri olan Antenna'nın dijital platformu ANT1+ için çekilen I gefyra (Köprü) dizisinde Türkler için büyük bir sürpriz yaşandı. İsveç ve Danimarka yapımı Bron/Broen dizisi, Yunanistan'da yeniden uyarlandı. Fragmanı yayınlanan dizide Türk oyuncu Burak Hakkı iki başrol oyuncusundan biri oldu.

Burak Hakkı, Yunan yapım I gefyra'nın başrolü oldu

2011 yılında ekrana gelmeye başlayan Bron/Broen dizisi, büyük ses getirdi ve 2018 yılına dek ekrana geldi. Bron/Broen dizisi İsveç ve Danimarka'nın bağlantı noktası olan Öresund Köprüsü'nde bulunan sır dolu cesetle başlıyor. Sonrasında İsveç ve Danimarka'da polis ortak bir soruşturma açarlar.

Dizinin Yunanistan uyarlamasında ise olay Türkiye ve Yunanistan'da geçecek. Komşu bölgeler olan Edirne ve Evros arasındaki köprüde bir ceset bulunurken Türk ve Yunan polisi birlikte soruşturma yürütürler. Dizi komşu iki ülkedeki meslektaşlar Kenan Karaman ve Sofia Bakali'yi merkeze alıyor. Burak Hakkı ve Mando Giannikou'nun başrollerde yer aldığı I gefyra'nın yönetmenliklerini Alki Politi ve Giannis Haritidis yapacak.

Burak Hakkı kimdir?

2007-2009 yılları arasında Show TV'den ekrana gelen Dudaktan Kalbe dizisiyle zihinlerde yer edinen Burak Hakkı, son olarak ise Kanal D'den ekrana gelen İkizler Memo-Can dizisinde rol aldı. 1994 yılında Best Model of Turkey olan Burak Hakkı, modellikten oyunculuğa geçiş yapanlardan biri oldu. 1995 yılından 2023 yılına kadar Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde modellik yaparken 2000 yılında oyunculuğa adım attı. 

Televizyonda ilk olarak Show TV'den ekrana gelen Zehirli Çiçek dizisinde göründü. 2002-2003 yıllarında Kanal D'den ekrana gelen Kadir İnanır'ın başrolde yer aldığı Kırık Ayna dizisiyle dikkatleri çekti. 2006-2007 yıllarında Star TV'den ekrana gelen Kaybolan Yıllar ve bir diğer dizi Dudaktan Kalbe ile büyük bir sükse yaptı. Yakın dönemde Yer Gök Aşk ve Diriliş Eruğtrul gibi dizilerde boy gösteredi. 

Rumeli göçmeni bir ailenin çocuğu olan Burak Hakkı, 2001 yılında oyuncu Sema Şimşek'le evlendi ve çift 2012 yılında boşandı. 2016 yılında Yunan şarkıcı Hara Pappa ile birliktelik yaşamaya başlayan oyuncunun birlikteliği 2020 yılında sona erdi.

06-07-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler