Yürek Çıkmazı 8. bölüm izle

Yürek Çıkmazı 8. bölüm izle
Yürek Çıkmazı 8. bölüm izle: Yürek Çıkmazı dizisin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar sizlerle.

Yürek Çıkmazı 8. bölüm izle: TRT 1 tarafından ekrana taşınan Yürek Çıkmazı dizisinin 27 Aralık Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak Canlı TV adresi üzerinden izlemek mümkün. Oldukça kalabalık bir izleyici kitlesi bulunan dizi internetten online olarak ve televizyon başında milyonlarca kişi tarafından izlenecek. Reytinglerde üst sıralarda olacak bölümü kaçıranlar en kaliteli olarak hangi adres üzerinden izleyeceklerini araştırıyorlar. Bu sayfa üzerinden tek tıkla yeni bölüme ulaşabilirsiniz. Bunun için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Diziyle ilgili diğer detayları da bu sayfada bulabilirsiniz.

Yürek Çıkmazı 8. bölüm izle

Gold Film imzasıyla TRT 1'den ekrana gelen Yürek Çıkmaz dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Bihter Dinçel, Cemal Toktaş, Erhan Alpay, Güler Ökten, Rozet Hubeş, Timur Ölkebaş, Eylül Ersöz, İlayda Ildır, Alp Akar, Ertuğrul Postoğlu, Hasan Şahintürk, Özlem Ulukan, İrem Yüksel, Mustafa Enis Bilir, Asel Tekin, İlkim Sağlam ve Mehmet Aslantuğ  gibi isimler yer alıyor. Senaryosu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor.

Yürek Çıkmazı dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de TRT 1'den ekrana gelecek. Son bölüm izlemek isteyenler hangi internet adresinden canlı ya da full olarak izleyebiliriz gibi aramalar yapıyorlar. 27 Aralık Salı akşamı ekrana gelen bölümü Canlı TV adresi üzerinden izleyebilirsiniz. TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Yürek Çıkmazı'nı izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Yürek Çıkmazı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Yılmaz, ifadesi alnmak üzere savcı karşısına çıkarken bir rahatsızlık geçirir ve hemen hastaneye kaldırılır. Halil ise babası ceza alsın diye dua ederken bir anda kendini iyileşsin diye beklerken bulur. Bir yandan da Zeynep ile aralarında bir elektriklenme yaşanır. Funda ise bu yaşananlar karşısında kıskançlık yaşar. Ve böylece bir karar alır ve Caner ile işbirliği yapar. Caner ve Funda. Zeynep ile Halil'in arasını açmak için plan kurgularlar. Davanın seyri ortaya çıkan yeni tanıkla beraber değişir.

27-12-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar