Yürek Çıkmazı Kadrosuna Flaş Oyuncu

Yürek Çıkmazı Kadrosuna Flaş Oyuncu
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve yeni başlayan dizilerden biri olan Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Kayra Şenocak dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında henüz yeni başlayan ve ilk 4 bölümü yayınlanan dram ve kadın türündeki yeni dizi Yürek Çıkmazı yayınına başarılı bir reyting oranıyla başladı. Her ne kadar ilk beş içinde yer almasa da dizi gelecek için umut veren sonuçlar aldı. Gold Film tarafından hazırlanan ve kanalın iddialı dizilerinden olan Yürek Çıkmazı bir kadının çocukları ile birlikte verdiği mücadeleyi ve alkol ve kumarın bir insanı ve bir aileyi nasıl darmadağın ettiğini ve nelere mal olduğunu anlatıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi hikaye akışına göre yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna son olarak yine başarılı ve deneyimli oyuncu ve sunucu Kayra Şenocak dahil oldu.

Kayra Şenocak Yürek Çıkmazı Dizisinde

Bugüne kadar pek çok projede yer alan ünlü oyuncu Kayra Şenocak TRT 1 ekranlarında henüz yayınlanmaya başlayan ve sezonun merak edilen dizilerinden olan Yürek Çıkmazı’nın kadrosuna katıldı. Gold Film tarafından hazırlanan ve Ayla Hacıoğulları ile Vilmer Özçınar tarafından kaleme alınan, serdar Gözelekli tarafından yönetilen dizinin kadrosuna son olarak Kayra Şenocak dahil oldu. Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın ana kadrosunda yer aldığı dizi Atike Hınçlıer’in aynı adlı romanından televizyona uyarlanmış durumda. Dizide rol alacak başarılı isim Kayra Şenocak’ın katılımıyla kadrosu daha zenginleşen dizi seyirci tarafından merakla takip ediliyor.

Kayra Şenocak Kimdir?

15 Haziran 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu ve sunucu Kayra Şenocak, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra tiyatro oyunlarında roller üstlenen oyuncu daha sonra setlerde yer alarak dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Kaygısızlar, Ana Kuzusu, Böyle mi Olacaktı, Aynalı Tahir, Aşk ve Gurur, Yarım Elma, Büyük Buluşma, Omuz Omuza, Beşinci Boyut, Selena, Yağmurdan Sonra, Binbir Gece, Mert ile Gert, Pulsar, Parmaklıklar Ardında, Şefkat tepe, Arka sokaklar, Kariyer, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Diriliş Ertuğrul ve Vatanım sensin yapımlarında yer almıştır.

20-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar