Yüzleşme dizisi Levent (Yiğit Kirazcı) kimdir?

Yüzleşme dizisi Levent (Yiğit Kirazcı) kimdir?
Kanal D ekranlarında izleyemeye başlayacağımız intikam dolu dizi Yüzleşme'nin yayın tarihi yaklaşıyor. Dizi oyuncularından Yiğit Kirazcı kimdir? Nasıl bir karaktere hayat verecek?

T Company isimli şirketin kurucularından Bülent Turgut'un yapımcılığını yaptığı aşk ve intikam dolu dizi Yüzleşme çok yakında Kanal D ekranlarında! 

Senaryosunu Altuğ Küçük'ün yazdığı diziyi Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel yönetecek. Başrollerinde Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi ünlü isimler olan dizinin oyuncuları ve karakterleri tanıtım videolarıyla seyirciye gösterilmişti. Birbirinden başarılı oyuncularla hazırlanan kadro çok yakında izleyiciyle buluşacak.

Dizinin yayınlanan 2. fragmanında Yiğit Kirazcı'nın canlandırcağı Levent karakterine rastlıyoruz. Yüzleşme'nin Levent'i ve onu televizyon ekranlarında yansıtacak oyuncu Yiğit Kirazcı kimdir?

YÜZLEŞME; LEVENT KİMDİR?

Levent, Fikret Kalenderoğlu'nun (Uğur Yücel) biricik kızı Gonca'nın başına gelen o felaket olayı görmüş fakat hiçkimseye anlatmamıştır. 15 yıllık suskunluğun ardından Levent, Gonca'yı bulup onunla yüzleşmek ister.

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

Yiğit Kirazcı 17 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ailenin tek çocuğu olan oyuncu aslen Niğdelidir.

Bilgi Üniversitesinde Reklam Bölümü okumuş ve mezun olmuştur. Okulu bitince modellik yapmaya başlayan Kirazcı bu sırada Arjantinli bir kızla tanışıp Arjantin'e gitmiştir. Burada kaldığı süre içinde İspanyolca öğrenmiş sonradan kız arkadaşıyla birlikte Türkiye'ye dönsede kız arkadaşı Türkiye'ye alışamamış ve ülkesine geri dönmüştür.

Daha sonraları Modern Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim almaya başlamıştır. Halen Ümit Çırak'ın Üç Mota Oyunculuk Atölyesinde eğitim almaktadır.

2014-2015 sezonunda sevilen dizi Güllerin Savaşı'nda oynamış ve bu projeden sonra 2016 yılında Seviyor Sevmiyor dizisinde rol almıştır. Yiğit Kirazcı son olarak ATV kanalında yayınlanan ve reyting kurbanı olan 8. Gün dizisinde Burcu Biricik'in eşi Ahmet karakterini canlandırmıştır.

ROL ADIĞI DİZİLER

2019- Yüzleşme (Levent)

2018- 8.Gün (Ahmet)

2016- Seviyor Sevmiyor (Tuna)

2014- Güllerin Savaşı (Mert)

2013- Vicdan

2012- Sudan Çıkmış Balıklar

2011- Mavi Kelebekler

2008- Cin Geçidi

2007- Son Tercih

17-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar