Zengin Kız Dizisinin Çekimleri Başladı

Zengin Kız Dizisinin Çekimleri Başladı
Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan ve merakla beklenen dizilerden biri olan Zengin Kız dizisinin çekimleri başladı.

Medyapım tarafından yeni yayın döneminde Fox Tv’de yayınlanmak üzere hazırlanan ve şimdiden merak edilmeye başlanan eylül yayın döneminin iddialı dizilerinden Zengin Kız dizisinin prodüksiyon ve cast çalışmaları tamamlandı ve dizi sete çıkarak çekimlere başladı. Fox Tv’nin iddialı dizilerinden olan ve büyük beklenti yaratan dizinin eylül ayının ikinci haftasında yayına başlaması ve seyirci karşısına çıkması bekleniyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Zengin Kız dizisinin başrolünde son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan Tarık Emir Tekin ve genç ve güzel oyuncu Alina Boz yer alıyor. Bir bebek bakıcısının zengin olmak için verdiği mücadele ve bu mücadelenin ardından eline geçen fırsatla sınıf atlama mücadelesinin hikayesinin anlatıldığı Zengin Kız yeni sezonun merakla beklenen dizilerinden biri olarak öne çıkıyor. Çekimleri İstanbul’da başlayan dizinin ilk tanıtımının ise yakın bir zamanda ekrana gelmesi bekleniyor.

Zengin Kız Sete Çıktı

Fox Tv ekranlarında eylül yayın döneminde seyirciyle buluşmak üzere tasarlanan ve projelendirilen Zengin Kız dizisi Medyapım tarafından hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri Merve Çağıl yönetiminde başladı. Tüm ekibin hazır olduğu ve artık sete sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde çıkan dizinin ilk bölüm çekimleriyle birlikte tanıtım çekimleri de eş zamanlı olarak devam ediyor. Fox Tv ekranlarında birbirinden çarpıcı ve yeni diziler arasında kendisine reytinglerde yer bulmaya çalışacak olan Zengin Kız genç bir kızın sınıf atlama ve sosyal statüsünü yükseltme çabasını ve bu uğurda verdiği mücadeleyi konu edinecek. Dizide genç oyuncu Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in partner olacakları öğrenilirken ikilinin performansı merakla bekleniyor.

Zengin Kız Oyuncuları Kimler?

Medyapım tarafından hazırlanan ve Eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan Zengin Kız dizisi sete çıkarak çekimlere başladı. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden biri olacak Zengin Kız dizisinin çekimleri tüm oyuncuların katılımıyla başladı. Zengin Kız dizisinde yer alan oyuncular arasında

  • Alina Boz
  • Tarık Emir Tekin
  • Nazan Kesal
  • Hazal Filiz Küçükköse
  • Tülin Ece
  • Mustafa Mert Koç
  • Baran Bölükbaşı
  • Kadir Çermik
  • ve usta oyuncu Müfit Kayacan yer alıyor.
20-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar