Zühal Olcay Aşk Tesadüfleri Sever 2 ile beyazperdeye dönüyor

Zuhal Olcay Aşk Tesadüfleri Sever 2 ile beyazperdeye dönüyor
Aşk Tesadüfleri Sever filminin devam serisinin kadrosu şekillenmeye başlıyor. Başarılı oyuncu Zuhal Olcay uzun bir aradan sonra Aşk Tesadüfleri Sever 2 ile beyazperdeye dönüyor!

Başrollerinde Belçim Bilgin ve Mehmet Günsür gibi başarılı oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı aşk filmi Aşk Tesadüfleri Sever filminin devamı niteliğinde Aşk Tesadüfleri Sever 2 filminin çekimlerine başlandı. Başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin paylaştığı filmin hikayesi ilk filmde olduğu gibi İpek Sorak'a ait. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak’ın üstlendiği filmin senaryosunu ise yine Nuran Evren Şit kaleme alacak. Çekimlerine temmuz ayında başlanan filme son olarak başarılı oyuncu ve ses sanatçısı Zuhal Olcay katıldı. İşte Olcay'ın set gününden görüntüleri;

AŞK TESADÜFLERİ SEVER 2 FİLMİNE ZUHAL OLCAY SÜRPRİZİ

Tecrübeli oyuncu ve ses sanatçısı Zuhal Olcay son olarak 2009 yılında gösterime giren Güz Sancısı filmi ile beyazperdede kendini göstermiş daha sonra sinema filmlerine uzun bir ara vermişti. Şimdi ise tesadüflerle dolu bir aşk hikayesini anlatacak olan Aşk Tesadüfleri Sever 2 filmi ile beyazperdeye geri dönmeye karar vermiştir. Filmdeki karakteri henüz belli olmayan Olcay çekimler için Ankara'da kamera karşısına geçmiştir. Çekimlerine Ankara'nın ardından İstanbul'da devam edilecek olan aşk dolu film ise 2020'de vizyona girecek. 

ZUHAL OLCAY KİMDİR?

Doğum adıyla Zuhal İşanç 10 Ağustos 1957 tarihinde İstanbul Üsküdar'da dünyaya gelmiştir. Konservatuvar okurken piyano öğretmeni olan teyzesinin teşvik etmesi üzerine Ankara'ya tiyatro eğitimi almaya giden oyuncu 1976 yılında sınıf arkadaşı Selçuk Yöntem ile evlenmiştir. Daha sonra iş adamı Zafer Olcay ile evlenmiş İzmir'e giderek İzmir Devlet Tiyatrosunda çalışmaya başlamıştır. Sanatçının Olcay soyadı bu eşinden gelmektedir. 1981 yılında kızı Ceren'in doğumundan sonra 1983 yılında televizyon yapımlarında oynamaya başlamıştır. 1989 yılında Evita adlı müzikalde Evita'yı oynamış bu müzikalden sonra şarkıcılık kariyeri başlamıştır. Dünden sonra yarından önce filminin şarkılarını seslendiren Olcay yine 1989 yılında Sahte Cennete Veda filmindeki rolüyle Almanya'da düzenlenen ödül töreninde En İyi Kadın oyuncu ödülüne layık görülmüş uluslararası alanda kendini göstermiştir. Zuhal Olcay 3. evliliğini başarılı sanatçı Haluk Bilginer ile yapmıştır. 1999’da Haluk Bilginer ile birlikte Oyun Atölyesi'ni kuran oyuncu Oyun Atölyesi’nde oynan ilk oyun olan Dolu Düşün Boş Konuş'taki rolüyle Afife Tiyatro Ödülleri “En İyi Komedi Kadın Oyuncusu” ödülünü almaya hak kazanmıştır. 2004 yılında Haluk Bilginer'den boşanan Zuhal Olcay müzik çalışmalarını Vedat Sakman ve Bülent Ortaçgil ile devam etmiştir. 

31-07-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar