Zümdrüdüanka 4. bölüm izle

Zümdrüdüanka 4. bölüm izle
Zümdrüdüanka 4. bölüm izle; Zümrüdüanka dizisi 4. bölümüyle bu akşam ekranlarda. Yeni bölümde neler yaşanacak? Yeni bölümle ilgili tüm detaylar.

FOX TV'den ekrana gelen Zümrüdüanka dizisi 15 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00'da izleyici karşısında olacak. Yeni bölümde yaşanacaklar, Zümrüdüanka izleyiyicileri tarafından merakla bekleniyor. Zümrüt ve Serhat aşkı bitmek mi üzeredir? Holdingdeki yetkiler için verilen mücadeleden Abbas mı yoksa Serhat mı başarıyla çıkacak? Yeni bölüm ile ilgili tüm bilgiler haberin devamında yer alıyor. Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümünü hemen şimdi izlemek istiyorum diyenlerdeyseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölümün keyfini çıkarabilirsiniz.

Zümrüdüanka son bölüm izle

Zümrüdüanka dizisi ilk bölümünün üzerinden bir ay geçmeden Cumartesi akşamının en çok izlenen dizileri arasına adını yazdırmayı başardı. Zümrüdüanka dizisi ilk bölümünde reyting sıralamasının 4. basamağında yer almıştı. 8 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan 3. bölüme baktığımızda dizinin reyting oranlarının bir hayli arttığını görüyoruz. Zümrüdüanka dizisi geçen hafta elde ettiği reyting oranıyla 2. sıraya kadar yükseldi. Reytinglerin yanı sıra dizinin internet ortamında da bir hayli ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Dizinin hayranları sosyal medyada Zümrüdüanka dizisini severek izlediğini belirtiyor. Siz de Zümrüdüanka dizisinin her hafta ekrana gelen yeni bölümlerine canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Zümrüdüanka 4. bölüm özet

Öfkesi Abbas'ı çok zor bir durumun içine sokar. Bunun için Zümrüt'ü suçlamaktadır yaptığı şeyi hep hatırlayacaktır. Zümrüt, bu durumdan Serhat'a söz etmez ancak yaşadıklarından kötü etkilenir. Azimet ise Zümrüt'e karşı tavrını sürdürür. Onun Demirkan Konağı'ndaki varlığına tahammülü yoktur ve asla da kabul etmeyecektir. Abbas'ın aklını cevabını bulamadığı sorular bulandırmaktadır. Bir cevap umuduyla soluğu Ülfet ve Meliha'nın yanında alır. Onlardan öyle bir şey öğrenir ki öğrendiği şey karşısında şok olur. Ülfet kendini gün geçtikçe Rüstem'den uzaklaştırsa da başına beklemediği bir şey gelir. Saniye ve Serhat arasındaki yakınlaşma gün geçtikçe artmaktadır. Bu yakınlaşma Zümrüt'ün hoşuna gitmez. Zümrüt büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zümrüt, çok sevdiği Serhat'ı bir kez daha kaybetmekle karşı karşıya kalır. Holdingdeki yetkiler nedeniyle Serhat ve Abbas arasındaki mücadele devam eder. Abbas, elindeki yetkileri kaybetmemek adına nasıl bir yol izleyecek? Serhat ise nasıl bir karşılık verecek?

15-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar