Zümrüdüanka 10. Bölüm İzle!

Zümrüdüanka 10. Bölüm İzle!
Zümrüdüanka 10. Bölüm İzle; 12 Eylül Cumartesi akşamı 10. Yeni bölümüyle ekrana gelen Zümrüdüanka Dizisini tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Zümrüdüanka 10. Bölüm İzle; Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın rol aldığı Zümrüdüanka dizisinin 10. Bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ve seyircinin beğenerek takip ettiği töre, aşk ve intikam üçgeninde işlenen dizinin yeni sezonda ilk bölümü olacak olan 10 bölümü seyirciler de heyecanla bekliyor. Geçtiğimiz sezonda oldukça başarılı bir grafik çizen dizi daha sonra sezon arası vermek zorunda kalmıştı. Yeni sezona uzun bir hazırlık döneminin ardından yeni giren ve seyircinin de merakla beklediği Zümrüdüanka dizisi Cumartesi günlerinin iddialı yapımları arasında yer alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Fox Tv’nin başarılı yapımlarından Zümrüdüanka sezon arasına kritik bir finalle girmişti. Serhat toprağın altında nefessiz kalırken ona hiç beklenmedik birinden yardım eli ulaşır. Zümrüt Serhat’ı kurtarabilmek için Nisa’nın karşısına dikilirken konakta hapis durumda olan Suhandan’da artık konaktan kaçmaktan başka çare bulamaz. Öbür taraftan Abbas kayıplara karışmıştır ve bir çocukları olacak olan Nevcihan yana döne Abbas’ı aramaktadır.

Zümrüdüanka 10. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Fox Tv’nin Cumartesi akşamlarının güçlü yapımı Zümrüdüanka bu akşam yayınlanacak 10. Bölümle sezona merhaba diyor. Dizi heyecanlı bir bölümle başlarken, Demirkan Konağında yep yeni bir dönem de başlamıştır. Serhat Zümrüt’ün yokluğunda ona hasret olarak acılarıyla yaşamaya çalışmaktadır. Peki Serhat Zümrüt’ün yokluğuna ne kadar dayanabilecektir? Serhat Zümrüt’ü bulabilmek için onu kaçıranların peşindedir ama bu aynı zamanda tehlikeli bir plandır. Öbür taraftan Abbas ve Azimet’te Serhat için planlar yapmaktadırlar. Abbas Serhat’ın gerçeği öğrenmemesi için eski defterleri açar ancak bu hiçte beklediği etkiyi yapmaz. Eski defterlerin açılmasıyla konakta hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Serhat bütün hayatını değiştirecek büyük bir sırrı öğrenir. Serhat bu büyük sırla birlikte birçok kişinin kaderini de değiştirebilecektir. Peki Serhat bu sırla ne yapacaktır? Zümrüt’ü bulabilecek midir?  Öbür taraftan Sahundan Özgüç konağındaki hapis hayatına devam eden Sahundan’ı nasıl bir gelecek beklemektedir. Bütün bu sorular ve daha fazlasının cevabı bu akşam yayınlanacak Zümrüdüanka dizisinin 10. Bölümünde yanıt buluyor.

12-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar