150 kişilik ev partisine polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var!

150 kişilik ev partisine polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var!
Corona nedeniyle kalabalık olarak bir araya gelemiyoruz. Ancak Parti tutkunları uslanmıyor ve pandemi kurallarını umursamıyor. Caner Karaloğlu babasının villasında parti verdi.

Mart 2020’den beri gündemimizde olan Corona virüs hayatımızı etkilemeye devam ediyor. İnsanlar bazen zorunlu çoğu zamanda tedbir amaçlı karantinaya giriyor. Uzayan süreçten dolayı tedbirlerden sıkılanlar yasak olmasına rağmen eski alışkanlıklarını uyguluyor. İşte böyle bir durum dün yaşandı ve yasak olmasına rağmen 150 kişilik ev partisi verildi, eve polis baskını yapıldı. Haberi duyanlar merak ediyor, baskında hangi ünlü isimler yakalandı? Parti nerede yapıldı ve aralarında ünlü kimler vardı? Şimdi detaylar

150 kişilik ev partisine polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var!

Zaman zaman corona tedbirlerine uymayan haberler duymayı kanıksadık. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre geçtiğimiz haftalarda adını Tuba Ünsal ile yaşadığı aşk ile duyuran Caner Karaloğlu yasak olmasına rağmen parti verdi. Babasının Yeniköy'deki villasında parti yapan Caner Karaloğlu tedbirleri hiçe saydı ve bu sefer aynı evde 150 kişilik parti verdi. Sosyal mesafe ve maske kurallarının dikkate alınmadığı geceye baskın veren polis her katılımcıya ceza yağdırdı. İçlerinde ünlü kişiler de vardı.

Pandemi kurallarını hiçe saydılar

10 aydır ülkemizi etkileyen corona nedeniyle kalabalık olarak bir araya gelemiyoruz. Ancak Parti tutkunları bir türlü uslanmıyor ve pandemi kurallarını umursamıyor. İş insanı Caner Karaloğlu geçen hafta babasının villasında parti vermişti. Partide sosyal mesafe ve maske gibi pandemi kuralları dikkate alınmamış ve Polis, particilere ceza yağdırmıştı. Cezayı umursamayan parti sevdalıları yine aynı yerde bir araya geldi. Üstelik sayı olarak çok daha kalabalıktı.

Yasak partiye kimler katıldı?

Tuba Ünsal ile adı geçen ünlü işadamı Caner Karaloğlu’nun babasının Yeniköy'deki villasındaki partiye katılanlar arasında oyuncu Öykü Çelik, Rüzgar Çetin, Özlem Yarar ve birçok yabancı uyruklu vatandaş vardı. Partide sosyal mesafe ve maske kuralları yine umursanmadı. Alkolün etkisiyle gürültü artınca komşular polise ihbarda bulundu. Karaloğlu'nun villasına 6 ekip arabası ve filyasyon ekipleri geldi. Kapılar tutuldu ve Partiye katılanların evden ayrılmasına izin verilmedi. Filyasyon ekipleri içerdekileri teste tabi tutarken polisler de partide bulunan 150 kişiye 930 lira para cezası kesti. Testi negatif çıkanlar ve evden ayrılmasına izin verilenler, dışarda bekleyen magazin muhabirlerine yakalanmamak için yüzlerini gizleyerek kaçmaya çalıştı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren kovalamacada Öykü Çelik, görüntü vermemek için Caner Karaloğlu'nun özel şoförlü otoparktaki arabasına bindi. Canlitv olarak göz önünde olan ünlülere böylesi ciddi konularda daha hassas olmalarını tavsiye ediyoruz.

17-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar